Win Leolux Scylla Stories: trekking live op Facebook

MAAK KANS OP EEN GRATIS LEOLUX SCYLLA STORIES

Maak tijdens de ‘Grande Opening’ op wel heel bijzondere wijze kennis met de nieuwe Leolux Scylla Stories! Want in onze vernieuwde showroom is extra veel plaats ingeruimd voor deze vernieuwende designfauteuil. U vindt hem in heel veel uitvoeringen in onze grote Leolux Select Store. En nog leuker: de mooiste kunt ú winnen. Dus kom de komende dagen naar onze showroom. Kies de mooiste Leolux Scylla Stories uit en doe mee met onze unieke winactie.

TREKKING LIVE OP FACEBOOK

De trekking van de winnaar van de Leolux Scylla Stories is aanstaande zaterdag live te volgen op Facebook. Ga naar onze Facebookpagina Gasse interieur & advies en volg de trekking alsof u er zelf bij bent. Dan ziet u direct of u de gelukkige winnaar bent. De trekking is op zaterdag 14 oktober om 10.00 uur.

DE NIEUWE LEOLUX SCYLLA STORIES

De nieuwe Leolux Scylla Stories is een serie fauteuils in hoge en lage uitvoering in eigentijdse kleuren en materialen. U kunt kiezen uit enkele bijzondere kleuren stof en het prachtige Danza leer. En leuk: standaard in een frame in donkere lak (optioneel ook in chroom leverbaar). Klik hier voor meer informatie over de Leolux Scylla Stories.