HOEKBANKEN ZIJN ER IN VEEL UITVOERINGEN

Anders dan vaak wordt gedacht, kan een hoekbank prachtig tot zijn recht komen in een kleiner interieur. Tegenover de haard of TV. Het liefst op een mooi vloerkleed en met leuke designtafeltjes om uw drankjes op te zetten. In een groter interieur wordt het een verrassend zitmeubel. Zeker wanneer het mooi is gecombineerd met grote tafels, designfauteuils en andere meubelen. In ons grote wooncentrum in Mijdrecht vindt u diverse zitmeubelen van mooie merken als Rolf Benz, Leolux en Designonstock die als hoekbank kunnen worden uitgevoerd.
rolf-benz-jola-hoekbank

Rolf Benz Jola

Hoekbank
leolux-rego-ronde-loungebank-schuin

Leolux Rego

Hoekbank
rolf-benz-vida-hoekbank_(2)

Rolf Benz Vida

Hoekbank
leolux-pulla-loungebank

Leolux Pulla

Hoekbank
50

Rolf Benz 50

Hoekbank
leolux-bellice-hoekbank-1

Leolux Bellice

Hoekbank
rolf-benz-nuvola1 3D configurator  
rolf-benz-alma-bank

Rolf Benz Alma

Hoekbank
mio

Rolf Benz Mio

Hoekbank
rolf-benz-volo-loungebank-1

Rolf Benz Volo

Hoekbank
rolf-benz-cara-hoekbank

Rolf Benz CARA

Hoekbank
rolf-benz-328-hoekbank-stof

Rolf Benz 328

Hoekbank
rolf-benz-310-bank

Rolf Benz 310

Hoekbank
Rolf-Benz-liv-hoekbank-groen

Rolf Benz Liv

Hoekbank
rolf-benz-ego-2019-leer--1

Rolf Benz Ego

Hoekbank
rolf-benz-onda-loungebank

Rolf Benz Onda

Hoekbank
rolf-benz-mera-relaxbank-leer-11

Rolf Benz Mera

Hoekbank

HET PRACHTIGE DESIGN VAN EEN GROTE HOEKBANK

Een hoekbank heeft nagenoeg altijd een prachtig design. Dat komt omdat veel vormen goed uitkomen in een grote maat. Er zijn gelukkig veel zitmeubelen die als hoekbank kunnen worden geleverd. Zo heeft Designonstock diverse grote hoekbanken in de collectie. Maar ook Leolux en Rolf Benz hebben veel modellen die als hoekbank te leveren zijn.

EEN ZITMEUBEL WAAROP U URENLANG KUNT ZITTEN, LIGGEN ÉN RELAXEN

Niet alleen het ontwerp van een hoekbank is van belang. Het is ook belangrijk dat het meubel goed zit. Want op zo'n royaal zitmeubel zult u vele uren doorbrengen: zittend met de krant, relaxend met een tablet of boek en (wellicht) liggend voor de TV. Veel van de banken in ons wooncentrum in Mijdrecht zijn leverbaar in verschillende zitmaten, zoals meerdere zithoogtes of meerdere zitdieptes.

HOEKBANKEN MET GOED ZITCOMFORT

Daarnaast moet u goed letten op het comfort van de kussens van het bankstel. Soms is dit stevig, voor extra ondersteuning van uw lichaam. Maar er zijn ook zitmeubelen die een zachte lounge zitting hebben. Hier zakt u comfortabel in weg en kunt u uren relaxen. Kies voor nóg meer comfort een bijpassende royale poef. Dan kunt u optimaal met uw benen omhoog.