EETKAMERTAFELS VOOR BIJZONDERE MOMENTEN

Wij besteden steeds meer tijd aan onze eetkamertafel. Met ons gezin, met goede vrienden of andere relaties. En niet alleen meer om te eten en gezellig na te tafelen, maar ook op veel andere momenten. Belangrijk dus om uw keuze voor de eettafel zorgvuldig te maken. in ons grote merkencentrum vindt eettafels van prachtige merken zoals Rolf Benz, Willisau, Leolux en Bert Plantagie.

rolf-benz-921-tafel-naturel-eiken

Rolf Benz 921

Eetkamertafel
Rolf_Benz_990_tafel_600x600

Rolf Benz 990

Eetkamertafel
Rolf_Benz_983_eettafel_600x600

Rolf Benz 983

Eetkamertafel
metaform-orfis-keramiek

Metaform Orfis

Eetkamertafel
Rolf-Benz-8950

Rolf Benz 8950

Eetkamertafel
willisau-prato-uitschuiftafel-2

Willisau Prato

Eetkamertafel
leolux-columna-keramiek

Leolux Columna

Eetkamertafel
leolux-bondi-tafel-noten

Leolux Bondi

Eetkamertafel
leolux-caron-lys1

Leolux Lys

Eetkamertafel
bert-plantagie-stella-eettafel

Bert Plantagie Stella

Eetkamertafel
bert-plantagie-seven-eettafel-donkere-poot

Bert Plantagie Seven

Eetkamertafel
bert-plantagie-oxxi-2

Bert Plantagie Oxxi

Eetkamertafel
bert-plantagie-carve-rechthoek-1

Bert Plantagie Carve

Eetkamertafel
bert-plantagie-pedro

Bert Plantagie Pedro

Eetkamertafel
bert-plantagie-amar-tafel-eiken-e1506873658823

Bert Plantagie Amar

Eetkamertafel
willisau-LINEA-eettafel

Willisau Linea

Eetkamertafel

EEN DESIGN EETKAMERTAFEL DIE MOOI ÉN FUNCTIONEEL IS

Een eetkamertafel is er niet alleen om naar te kijken. Denk maar eens aan al die uren die wij aan onze eettafel doorbrengen! Overdag met een laptop of tabloid. Gedurende de dag tijdens alle maaltijden, kopjes koffie of thee en andere drankjes. Of 's avonds gezellig met gasten aan een uitgebreide maaltijd, een gezellige borrel of ontspannen gezinsspel. Kies dan ook voor een design eettafel die niet alleen mooi, maar ook functioneel en comfortabel is.

DESIGN EETKAMERTAFELS VAN ONDERMEER WILLISAU EN BERT PLANTAGIE

U weet zelf wel welk design u het mooist vindt. Het kan een strak moderne tafel zijn. Of juist een massief robuuste tafel. Er zijn heel veel ontwerpen mogelijk. En alle ontwerpen kunnen ook nog eens in heel veel vormen, kleuren en materialen. Kies dan ook als eerste de eettafel die past bij uw smaak én uw interieur. Willisau en Bert Plantagie zijn gespecialiseerd in eetkamermeubelen. Maar mooie tafels vindt u ook bij Leolux en Rolf Benz. Daarna kiest u de juiste afmeting, het ideale materiaal en de juiste kleur of kleurencombinatie.

VAN WELK MATERIAAL IS UW IDEALE TAFEL?

De bladen van een eetkamertafel kunnen in veel materialen worden uitgevoerd. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling en gebruikseigenschappen. Laat u hierover goed informeren. U wilt tenslotte jarenlang plezier van uw tafel hebben. En er jarenlang comfortabel aan kunnen werken, eten en relaxen. 

MOOIE COMBINATIE VAN MATERIALEN EN KLEUREN

Wanneer u het juiste materiaal voor het tafelblad heeft gekozen, kiest u de juiste kleur. Of u nu kiest voor hout, keramiek glas of een gekleurd blad, er zijn bijna altijd verschillende kleuren mogelijk. Daarnaast kunnen ook de poten vaak in meerdere uitvoeringen, materialen en/of kleuren. Belangrijk om hierbij te kiezen voor de juiste samenstelling. Denk hierbij uiteraard ook aan de kleur van uw eetkamerstoelen.

EETKAMERTAFEL OP MAAT

U heeft een eettafel op het oog, maar wilt er zeker van zijn dat u kiest voor de uitvoering die het beste past bij u en uw interieur. Wij adviseren u daarbij graag. Soms kan dat zelfs aan de hand van een configurator. Dan ontwerpen wij - samen met u - de eettafel van uw dromen!