EETKAMERSTOELEN, BARKRUKKEN EN EETBANKEN

Op eetkamerstoelen wilt u urenlang gezellig tafelen en natafelen. Belangrijk dus om uw keuze voor de eetkamerstoelen zorgvuldig te maken. Kom dan naar het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Voor eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, Designonstock en Bert Plantagie.
rolf-benz-600-eetstoel1

Rolf Benz 600 eetstoel

Eetkamerstoelen
leolux-gyon-tour-lage-rug1

Leolux Gyon

Eetkamerstoelen
rolf-benz-641-eetkamerstoel-metalen-poten

Rolf Benz 641 eetstoelen

Eetkamerstoelen
rolf-benz-620-hoekeetbank

Rolf Benz 620 hoekbank

Eetkamerstoelen
leolux-gyon-hoge-rug-poten

Leolux Gyon Swift

Eetkamerstoelen
rolf-benz-644-eetbank2

Rolf Benz 644 eetbank

Eetkamerstoelen
ROLF-BENZ-650-BARKRUK-KUSEN

Rolf Benz 650 barkruk

Eetkamerstoelen
leolux-gyon-tour-hoge-rug

Leolux Gyon Tour Hoog

Eetkamerstoelen
rolf-benz-620-buis-glans

Rolf Benz 620 eetstoel

Eetkamerstoelen
leolux-freyr-zonder-arm

Leolux Freyr

Eetkamerstoelen
leolux-baani-schuin-stof-arm-grijs1

Leolux Baani

Eetkamerstoelen
rolf-benz-eni-stoel-stof

Rolf Benz Eni

Eetkamerstoelen
rolf-benz-651-eetkamerstoel-met-armleuning-11

Rolf Benz 651 eetstoel

Eetkamerstoelen
leolux-baani-schuin-leer-zonder-arm

Leolux Baani Twist

Eetkamerstoelen

KIJKT U NAAR EETKAMERSTOELEN, BARKRUKKEN OF EETBANKEN?

Wanneer u zitmeubelen zoekt voor aan uw eettafel, denkt u vaak direct aan een eetkamerstoel. Maar kijk in dit geval ook eens of een eetbank niet iets voor u is. Al dan niet in combinatie met eetkamerstoelen. Dat geeft optimaal comfort én een bijzonder accent aan uw eetkamer. In ons grote wooncentrum vindt u een grote collectie eetkamerstoelen en eetbanken van designmerken als Rolf Benz, Leolux, Hülsta en Bert Plantagie. Ook hebben wij van deze merken veel design barkrukken in onze collectie.

ONZE EETKAMERSTOELEN HEBBEN EEN UNIEK DESIGN

In ons wooncentrum in Mijdrecht vindt u een grote collectie eetkamerstoelen. Op verschillende onderstellen, in verschillende materialen en met verschillende functies en vormgeving. Er is dus altijd wel een eetkamerstoel die past bij u en uw interieur. En of ze nu een moderne of tijdloze vormgeving hebben: elke stoel is uniek. 

LEUK MET ÉÉN VAN ONZE EVEN UNIEKE EETBANKEN

Wanneer u voor een eetbank kiest, weet u zeker dat u goed zit. En uw gezelschap ook. Iedereen schuift gezellig aan en er is voldoende ruimte en comfort om eindeloos te tafelen en natafelen. Sommige eetbanken zijn speciaal ontworpen bij een bepaalde eetkamerstoel. Maar bij veel eetbanken kunt u heel veel andere eetkamerstoelen plaatsen. U hoeft alleen te zorgen voor de juiste combinatie van vormen, kleuren en materialen.

AAN UW BARTAFEL OF WERKBLAD HOREN COMFORTABELE BARKRUKKEN

Veel mensen kiezen voor een bartafel of verlengd werkblad aan hun kookeiland. Dan kunt u snel een hapje eten zonder de tafel te hoeven dekken. En wanneer u voor uw gezelschap kookt, kijkt en keuvelt uw bezoek gezellig met u mee. Maar een bartafel of werkblad is uiteraard ook een prachtige plek om lang met vrienden te te borrelen en relaxen. Uiteraard wél met één van die comfortabele barkrukken uit onze collectie.

EETKAMERSTOELEN, BANKEN OF BARKRUKKEN MOETEN VOORAL OOK GOED ZITTEN

Om urenlang comfortabel te kunnen natafelen, is het zitcomfort van de eetkamerstoelen, barkrukken en eetbanken van groot belang. Wilt u een zitmeubel dat een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij sommige modellen kunt u kiezen tussen verschillende comforts. Test het zelf in ons grote wooncentrum in Mijdrecht.