EEN FAUTEUIL IS HOOGSTPERSOONLIJK

Een fauteuil is een belangrijke sfeermaker in uw interieur. Maar daarnaast geeft het optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. In ons grote merkencentrum in Mijdrecht vindt u nagenoeg alle fauteuils van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock. Wanneer u bij ons langskomt kunt u het zitcomfort van de meubelen zelf te testen. En alle mogelijkheden en uitvoeringen goed af te wegen.
rolf-benz-eni-leer

Rolf Benz Eni

Fauteuil
LEOLUX-CREAM

Leolux Cream

Fauteuil
leolux-lanah-fauteuil-en-hocker

Leolux Lanah

Fauteuil
leolux-mayon-fauteuils-3-e1504624646287 3D configurator  
rolf-benz-594-fauteuil-stof2

Rolf Benz 594

Fauteuil
leolux-anton-fauteuil-hocker

Leolux Anton

Fauteuil
leolux-lloyd-fauteuil1

Leolux Lloyd

Fauteuil
leolux-volare-fauteuil-stof

Leolux Volare

Fauteuil
leolux-indra-plus-5

Leolux Indra

Fauteuil
leolux-mayuro

Leolux Mayuro

Fauteuil
leolux-scylla-stories

Leolux Scylla

Fauteuil
rolf-benz-384-fauteuil-7

Rolf Benz 384

Fauteuil
rolf-benz-684-fauteuil-rood-2-3-e1505913411240

Rolf Benz 684

Fauteuil

EEN FAUTEUIL IS ER IN VEEL UITVOERINGEN

Een fauteuil is er in veel uitvoeringen. Want nagenoeg iedere stoel heeft wel speciale mogelijkheden die het design en zitcomfort van het zitmeubel mede bepalen. Een belangrijk design optie bij een fauteuil is bijvoorbeeld de kleur en het materiaal. Want waar bij een bank vaak wordt gekozen voor een rustige uitstraling, kan men zich bij fauteuils wat meer uitleven. Kies bijvoorbeeld voor een uitbundige kleur of patroon. 

BEPAAL ZELF HET DESIGN VAN UW STOEL

Maar een stoel heeft vaak nog andere opvallende design kenmerken waarvoor u kunt kiezen. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen en fauteuils met hoge of lage rugleuning. Of bijzondere accessoires voor uw fauteuil, zoals een nekkussen, een hocker of een bijpassende tafel? In ons Wooncentrum in Mijdrecht laten wij u zoveel mogelijk design variaties zien. Bovendien hebben wij een grote collectie stoffen van ondermeer De Ploeg en Kvadrat. Zodat u uw keuze voor een fauteuil goed kunt maken.

BEPAAL ZELF HET ZITCOMFORT

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van de fauteuil. Hiervoor is belangrijk om te weten hoe u het meubel gaat gebruiken. Hij kan immers op uiteenlopende momenten en op verschillende manieren worden gebruikt. Niet alleen als vaste fauteuil in de zithoek, maar ook als bijzetfauteuil voor als er veel aanloop is, als TV-zetel in de televisiehoek of als heerlijk comfortabele stoel bij het raam of de open haard.

FAUTEUIL OP MAAT

Veel fauteuis hebben persoonlijke maatopties, zoals:

  • comfort: stevig, medium of zacht
  • maat: bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten
  • rughoogte: hoge of lage rug
  • overige comfortopties: los nekkussen of relaxfuncties