EEN DESIGN TV-MEUBEL OF LOWBOARD

De TV staat of hangt bij veel mensen nog steeds op een centrale plek in de woning: recht tegenover de bank of comfortabele stoel. Dat vráágt om zo'n prachtig Piure of Hülsta TV-meubel of lowboard waarin u alle TV- en audiotoebehoren kunt opbergen. Compleet met een oplossing voor snoeren en geluidsboxen. Én een plek voor andere spullen die uit het zicht wilt hebben. In ons grote kastencentrum vindt u heel veel Piure en Hülsta lowboard en TV-meubels met prachtig design én optimaal gebruiksgemak.
SPECTRAL-art-ax-massief-hout

Spectral Art Ax

TV-meubel / Lowboard
Spectral_Air_tv_meubel_600x600

Spectral Air

TV-meubel / Lowboard
Spectral_Brick_600x600

Spectral Brick

TV-meubel / Lowboard
Spectral_Cocoon_600x600

Spectral Cocoon

TV-meubel / Lowboard
Spectral_Next_wit_interieur_600x600

Spectral Next

TV-meubel / Lowboard
ameno-tv-meubel-02

Spectral Ameno

TV-meubel / Lowboard
zwevend-tv-meubel-scala-02

Spectral Scala

TV-meubel / Lowboard
Spectral-side-design-KAST

Spectral Side

TV-meubel / Lowboard
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

TV-meubel / Lowboard
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

TV-meubel / Lowboard
hulsta-persis-lowboards-kopie

Hülsta Persis

TV-meubel / Lowboard
Hulsta-gentis-wandkast

Hülsta Gentis

TV-meubel / Lowboard
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

TV-meubel / Lowboard
hulsta-fonis-lowboard

Hülsta Fonis

TV-meubel / Lowboard
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

TV-meubel / Lowboard

BIJ ONS VINDT U DE MOOISTE PIURE EN HÜLSTA TV-MEUBELS EN LOWBOARDS

U bent op zoek naar een TV-meubel of lowboard en wilt graag veel mogelijkheden zien. Maar u wilt ook een goed advies over alle opties en uitvoeringen. Op deze site van Gasse Wooncentrum én in het grote kasten centrum van Gasse in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier nagenoeg alle Piure en Hülsta TV-meubels en lowboards. En kunt dus zelf kiezen welke TV-kast het mooiste is en past bij uw interieur en specifieke wensen.

OP ZOEK NAAR HET PERFECTE LOWBOARD VOOR Ú EN UW INTERIEUR?

Wanneer u op zoek bent naar een Piure of Hülsta lowboard, zijn er oneindig veel mogelijkheden. In nagenoeg elk programma kunt u kiezen voor verschillende opties, zoals bijvoorbeeld:

  • het design van het meubel
  • de maten
  • hangend of staand?
  • de indeling
  • de kleuren en materialen

VAN STRAK MODERN DESIGN TOT ELEGANT AFGEROND

Een Hülsta TV-meubel is er in verschillend design. Sommige kasten zijn strak en modern. Maar er zijn ook Hülsta TV-meubels met mooi afgeronde vormen. Of anderszins afgeschuind. In het overzicht van de Piure en Hülsta TV-meubels, kunt u de verschillen goed zien. En zo bepalen welke kast het beste bij u en uw interieur past.

EEN PIURE OF HÜLSTA LOWBOARD IS ER IN VERSCHILLENDE BREEDTES

Een Piure of Hülsta lowboard is laag genoeg om uw TV erop te zetten of erboven te hangen. Daarmee staat de hoogte van het lowboard wel zo’n beetje vast. Maar de lengte niet. Die varieert van zo smal als uw TV is tot breed genoeg om er nog iets naast te zetten of te hangen. Zoals een bijzondere vitrinekast of ander lowboard bijvoorbeeld.

HANGEND, STAAND EN MET OF ZONDER ONDERSTEL

Hoe wilt u uw Piure of Hülsta lowboard in uw interieur zetten? Dat kan vaak op de volgende manieren: 

  • hangend aan de wand
  • met kleine stelvoetjes
  • op een plint
  • onderstel als een slede of poten
Wanneer u uw lowboard makkelijk wilt kunnen verplaatsen, adviseren wij u te kiezen voor een onderstel of plint/ stelvoetjes. Maar kijk ook eens naar een TV-kast dat aan de wand hangt. Dit geeft het meubel een hoge design waarde. Bovendien geeft het optisch een ruimtelijk effect.

FUNCTIONELE INDELINGSOPTIES VOOR UW TV-KAST

Het gebruiksgemak van een Piure of Hülsta lowboard wordt in grote mate bepaald door de inrichting. Een klep is bijvoorbeeld handig voor audio apparatuur. Hetzelfde geldt voor open vakken; die zijn overigens ook handig om de audio goed te kunnen bedienen. Maar wanneer u veel kleine dingen kwijt wilt, kiest u voor een lade. Er zijn lowboards die al diverse audio hulpmiddelen in zich hebben. Niet alleen uitsparingen voor snoeren op de gewenste plaats, maar ook opbergsystemen, uitschuifplanken of een audioklep.

De indeling van het Piure of Hülsta TV-meubel bepaalt overigens ook in grote mate het design. Kijk maar eens wat er met het design  gebeurt wanneer u kiest voor grote, hoge laden of kleppen i.p.v. smalle, lage laden of kleppen. Wanneer u onze kasten ontwerp studio bezoekt, laten wij u het verschil in een 3D ontwerp zien.

WELK MATERIAAL KIEST U VOOR UW TV-KAST EN EVENTUEEL ONDERSTEL?

Elke TV-kast kan in veel kleuren en materialen worden uitgevoerd. Wij adviseren u hierover graag en ontwerpen uw perfecte TV-kast of lowboard in onze kasten ontwerp studio. Uiteraard in nauw overleg met u. Zodat al uw wensen worden gerealiseerd en u optimaal plezier van uw Piure of Hülsta TV-meubel heeft. 

PLAN HIER UW AFSPRAAK VOOR ADVIES

Wij adviseren u uw afspraak voor advies en TV-kast ontwerp hieronder in te plannen. Dan wordt er voldoende tijd voor u ingeruimd om het perfecte Piure of Hülsta lowboard samen met u te ontwerpen.