GEZELLIG, ZO'N LOVESEAT!

Een loveseat is een extra brede stoel. U kiest hem voor de waardevolle momenten in uw leven, want op een loveseat schuift er al snel iemand gezellig bij. Maar ook voor de sfeer in uw interieur is de loveseat soms de juiste keuze. In ons grote merkencentrum vindt u diverse zitmeubelen die (ook) als loveseat kunnen worden geleverd. Bijvoorbeeld van Designonstock, Rolf Benz of Leolux. 
leolux-pode-edit-bank

Pode Edit

Loveseat

EEN LOVESEAT KIEST U VOOR UZELF ÉN UW INTERIEUR

Een loveseat kiest u vaak voor de intieme momenten. Het biedt nét iets meer ruimte dan een normale fauteuil; niet alleen voor u, maar ook voor u en uw geliefde. Of gezellig met één van de kids; voor het slapen gaan een verhaaltje vertellen of een laatste tekenfilmpje kijken. Maar loveseats zijn ook heel geschikt voor u alleen. Want door de brede stoel, kunt u net iets royaler zitten. Of lekker onderuit met een hocker onder uw benen. En soms staat een loveseat nét iets beter in uw interieur. Wanneer de ruimte te groot is voor een fauteuil en te klein voor twee fauteuils.

EEN LOVESEAT IS ER IN VEEL UITVOERINGEN

Diverse meubel merken hebben een loveseat in de collectie. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de zitmeubelen van Designonstock, Rolf Benz of Leolux. Zij kunnen vaak in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Bijvoorbeeld in een andere kleur stof of leer. In ons wooncentrum hebben wij een grote leer en stoffencollectie, onder meer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de juiste kleuren stof en/of leer. Dat is belangrijk. Want loveseats zijn vaak een sfeerbepalend element in uw interieur. Belangrijk om hiervoor de juiste kleuren stof en/of leer te kiezen. Daarnaast is het gevoel en gebruiksgemak van stof heel anders dan van leer. U moet uw keuze voor de loveseat dan ook weloverwogen maken. Wij adviseren u daarbij graag.

LOVESEATS MOETEN VOORAL OOK GOED ZITTEN

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van loveseats. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten en relaxen. Het is dan ook belangrijk om de verschillende loveseats in onze showroom in Mijdrecht goed uit te proberen. Want elke zitmeubel heeft zijn eigen zitcomfort.