GASSE WONEN VOOR INTERIEUR & ADVIES

Welkom bij Gasse Wonen voor interieur & advies: al meer dan 60 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort!

Ons wooncentrum vindt u in Mijdrecht (centraal in Nederland). Hier vindt u gespecialiseerde en soms zelfs complete merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center - Leolux Select Store - Kastencentrum Hülsta NL. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en diverse productstudio’s, zoals onze studio Relax & Comfort, ons KastencentrumStudio Dining en Vloerkleden. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het advies over onze producten en over interieurontwerp.


Onze Gasse Wonen experts


In onze showroom of via de website ontmoet u vanzelf één van onze betrokken en deskundige interieur-adviseurs. Hieronder stellen wij hen aan u voor.

corne-van-waaij

CORNÉ

profielfoto-tilly-gasse-wonen-500x500

TILLY

BEN

BEN

profielfoto-willy-gasse-wonen-500x500

WILLY

DANA

DANA

profielfoto-cynthia-gasse-wonen-500x500

CYNTHIA

corne-van-waaij
CORNÉ

“Gasse staat voor passie voor mooie meubelmerken, interieur & advies”

Corné van Waaij is opgegroeid met én tussen de meubelen. In het bedrijf dat al generaties in de familie is, zette hij zijn eerste stappen toen hij nog maar net kon lopen. Toen hij jaren later zelf aan het roer stond, vergrootte hij zijn werkgebied naar Mijdrecht. En nu is hij ook de trotse eigenaar van Gasse Wonen.

Corné heeft als grote passie om zijn klanten te verrassen. Gewoon méér voor hen doen dan zij verwachten. Dat uit zich in de bijzondere meubelmerken die u bij Gasse vindt en de inrichting en uitstraling van de winkel. Maar dat uit zich vooral ook in de optimale en volledige aandacht voor ú en uw interieur. 

profielfoto-tilly-gasse-wonen-500x500
TILLY

“gevoel voor mensen; werken met passie”

Tilly leerde het vak van interieuradviseur direct na haar HBS bij een interieurspecialist. Na een onderbreking om de zorg voor haar kinderen op zich te nemen, pakte zij in 1990 bij ons de draad weer op. Zij specialiseerde zich in interieurdesign, materiaalkennis en interieuradvies, ondermeer met het volgen van diverse opleidingen op dit gebied.

Maar Tilly’s werkelijk passie is de interactie met mensen. Zij is daarbij niet alleen geïnteresseerd in het interieur van haar klanten en hun wensen hieromtrent. Haar interesse strekt zich uit tot wat mensen bezighoudt, wat hen inspireert en wat hun passies zijn.

Dit ziet u terug in de interieuradviezen die zij geeft. Het zijn geen woningen volgepropt met designmeubelen naar de laatste woontrends; het zijn smaakvolle ruimtes die volop ruimte geven aan de bewoners ervan en hun specifieke wensen en levensstijl.

BEN
BEN

“ik wil een mooie woonomgeving creëren,waarin mensen zich prettig voelen”

Ben is opgegroeid in de meubelen. In de interieur zaak van zijn ouders leerde hij al van jongs af aan de kneepjes van het vak. Na zijn opleiding als binnenhuis adviseur is Ben gaan werken bij een slaapkamerspecialist om zich verder te ontwikkelen in het complete wonen.

Na een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar het toen zeer gerenommeerde Stoutenbeek. Daar bracht hij zijn kennis over woondesign, materialen en interieurtekenen in de praktijk. Na 17 jaar verliet Ben het bedrijf en koos voor ons, woondesign en – advies bij ons Gasse wonen.

Bens motto is dat wooncomfort en design in elk interieur in evenwicht moeten zijn. De persoonlijke levensstijl van de bewoners neemt Ben als uitgangspunt.

Voor de wensen die zij stellen aan hun woonomgeving geeft Ben een custum made interieur advies. Hierin passen geen kant en klare oplossingen De adviezen van Ben kenmerken zich door een rustige basis qua vormen en kleuren met hier en daar een uitbundig accent . Ben is uw adviseur voor uw complete woonbeleving. Zijn specialisatie kasten.
profielfoto-willy-gasse-wonen-500x500
WILLY

“ik ga net zolang door, totdat de mensen die ik adviseer zeker weten dat zij zich in dit interieur prettig voelen”

Willy van de Graaff heeft een focus die niet alleen op Nederland is gericht. Zij heeft dan ook niet alleen in Nederland in de woonbranche gewerkt. Maar ook in Antwerpen.

Willy is begonnen in de verkoop en advies van bijzondere vloerkleden. Maar is nu alweer enige tijd bij ons als (interieur)adviseur. Met name gespecialiseerd in de verkoop en advies van kasten en wanden.

Klanten waarderen haar door haar enthousiasme én het feit dat zij net zolang doorgaat dat de klant tevreden is. En volledig overtuigd dat het interieur dat zij adviseert, het interieur is waarin hij of zij zich prettig voelt en wilt leven. Of dat de kast die zij heeft ontworpen, in alle aspecten voldoet aan alle eisen die de klant stelt.

DANA
DANA

“Ik creeër graag een zo persoonlijk mogelijk interieur waarin mensen prettig thuiskomen.”

Dana Baartman is als Ruimtelijke Vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, maar heeft nog een lange wish list van opleidingen die zij op het gebied van ruimtelijke vormgeving en interieurstyling wil volgen. Bij ons is Dana een gepassioneerd en betrokken adviseur die over de hele linie ter zake kundig is. Zowel wat betreft onze produkten en materialen, als kennis van vormgeving en kleuren in het interieur.

Of het nu gaat om een fauteuil, een bank, een tafel of een kast, zij is van mening dat elk object in een interieur iets zegt over de persoon zelf en dus evenveel aandacht verdient. Tevreden is zij pas als haar klanten enthousiast en tevreden naar huis gaan. Met een zo spectaculair en persoonlijk mogelijk interieur, waar ze zich helemaal thuis voelen en optimaal in kunnen genieten!

profielfoto-cynthia-gasse-wonen-500x500
CYNTHIA

“Harmonie in interieur dat is wat ik samen met mijn klant wil bereiken”

Cynthia heeft als binnenhuisarchitect ruime ervaring opgedaan bij gerenomeerde interieurzaken en haar eigen ontwerpstudio. Zij kan u door “out of the box” te denken, net een stapje verder meenemen in uw woonwensen. Cynthia is in staat om op deze manier een zo persoonlijk mogelijk interieur te creëren. Kijkend naar de gehele ruimte en met gevoel voor vormgeving, kleur- en materiaalgebruik ontstaat er direct harmonie in het interieur.

Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het belangrijk om met geduld en aandacht naar de klant te luisteren. Persoonlijk contact is voor Cynthia dan ook heel belangrijk.

Met haar heldere visie en gevoel voor esthetiek komt uw favoriete design meubelstuk het beste tot z’n recht. Haar dag is pas goed als de klant blij de deur uit gaat en zij samen tot een mooi ontwerp gekomen zijn. Een goed advies verdient tijd en persoonlijke aandacht is haar motto.
 rolf

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT


Onze adviseurs informeren u optimaal over alle mogelijkheden van de meubels én maatopties in zitcomfort of ontwerp. Maar - als  binnenhuisspecialisten - adviseren zij u ook over vormgeving en kleurgebruik in uw interieur. En daarbij gaan zij niet voor een standaard oplossing!

Wilt u zeker zijn van goed advies, mede aan de hand van onze extra grote stalencollectie? Maak dan een persoonlijke afspraak.
 

MAAK EEN PERSOONLIJKE AFSPRAAK

  lorem
 

GESPECIALISEERDE MERKENSTUDIO'S

U vindt bij ons diverse gespecialiseerde merkenstudio's. Met de complete of nagenoeg complete merkencollectie (vaak met verdieping van de belangrijkste modellen). Gepresenteerd in een omgeving waar u de optimale merkbelevenis ervaart. En volledig ingericht volgens de filosofie en uitstraling van het merk. Zo vindt u bij ons:

Rolf Benz Experience Center
Leolux Select Store
Hülsta Kastencentrum NL


Maar u vindt bij ons ook andere merken op het gebied van wonen en design.
En enkele gespecialiseerde produktstudio's, zoals Dining, Relax en Vloerkleden.
Gasse Logo
 

Welkom in Mijdrecht!


Op deze website van Gasse Wonen voor interieur & advies vindt u alle meubelen en accessoires die wij in onze collectie hebben.

Maar als u wilt zien én voelen hoe de meubels u in het echt bevallen, adviseren wij u langs te komen in ons grote wooncentrum in Mijdrecht:

♦  Centraal in Nederland
♦  Tussen Amsterdam en Utrecht
♦  Niet ver van Rotterdam en Den Haag
♦  Parkeren op eigen terrein
♦  Gratis laden met uw electrische auto