GASSE WOONCENTRUM VOOR INTERIEUR & ADVIES IN MIJDRECHT

Welkom bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. In ons wooncentrum in Mijdrecht (centraal in Nederland) vindt u gespecialiseerde (soms zelfs complete) merkenstudio’s, zoals:

  • het Rolf Benz Experience Center
  • Leolux Select Store
  • Kastencentrum Hülsta NL
  • Stressless Center NL

Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en diverse productstudio’s, zoals onze studio Relax & Comfort, ons Kastencentrum, Studio Dining en Vloerkleden. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het advies over onze producten en over interieurontwerp.

Ervaar de unieke meubelbeleving!

Ons uitgangspunt bij het ontwerp en inrichting van onze showroom is om voor ieder merk en iedere productgroep te zorgen voor optimale presentatie van de mogelijkheden en optimale beleving van de (merk)filosofie. Ervaren adviseurs informeren u over de collectie, de mogelijkheden van de verschillende modellen en de kleuren en materialen. Maar als binnenhuisspecialisten adviseren zij ook over vormgeving en kleurgebruik in het interieur.

Voordelen van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies:

  • 2.500 m2 merkcollectie en verdieping
  • showroom ontworpen voor optimale merk en productbeleving
  • verkoop en advies door ervaren adviseurs
  • levering en service door specialisten

Er is ook de mogelijkheid voor:

360° rond kijken bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

Vrijblijvend binnenlopen.

Tijdens de normale openingstijden van het Wooncentrum kunt u altijd binnenlopen om de collectie’s en alle mogelijkheden daarvan te ontdekken en beleven. Dat kan geheel vrijblijvend, onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Maar het is goed om te weten dat er ook altijd ervaren adviseurs aanwezig zijn die u desgewenst adviseren over de producten en vormgeving en kleurgebruik in uw interieur.

Afspraak maken.

Wanneer u zeker wilt zijn van een gedegen en specialistisch advies, raden wij u aan een afspraak te maken met één van onze adviseurs. U weet dan zeker dat er alle aandacht en tijd is om de collectie te ervaren. En dat al uw vragen over de producten en de inrichting van uw interieur op overtuigende wijze worden beantwoord. Zo weet u zeker dat u op alle fronten tevreden zult zijn met uw meubelen en uw interieur.

Waar vindt U Gasse Wooncentrum?

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u in Mijdrecht. Dat is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht. De toonzaal ligt net naast de gezellige dorpskern van Mijdrecht. Met goede mogelijkheden voor (gratis) parkeren, zowel op eigen terrein als in het dorp.

Wat vindt U hier nog meer?

Gasse Wooncentrum voor interieur & advies werkt nauw samen met andere woonspecialisten als aannemers, keukenarchitecten, vloerenspecialisten en adviseurs in woningstoffering. Dit doen wij binnen het Ronde Veense samenwerkingsverband Huisgenoten: een samenwerkingsverband dat zorgt voor realisatie en ontzorgen in het hele traject van nieuwbouw en verbouw.