Willisau eettafels en uitschuiftafels bij Gasse Wooncentrum

Bent u op zoek naar Willisau eettafels en uitschuiftafels? Centraal in Nederland vindt u een grote collectie Willisau eettafels en uitschuiftafels in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. U vindt hier:

 • alle belangrijke eettafels en uitschuiftafels uit de actuele Willisau collectie
 • de actiemodellen en diverse showmodellen
 • verkoop en advies door ervaren adviseurs
 • veel aandacht voor advies, ook in 3D
 • Willisau Prato Uitschuiftafel

  Willisau Prato

 • Willisau Arona Uitschuiftafel

  Willisau Arona

 • Willisau Modena Rond Noten

  Willisau Modena

 • Willisau Maleo Eettafel

  Willisau Maleo

Over Willisau

In het bosrijke Zwitserland zit het meubelambacht menig Zwitser in de genen. Zo ook de oprichters van Willisau. In de buurt van Luzerno ontwerpen en vervaardigen zij al meer dan 85 jaar prachtige tafels, stoelen en sideboards. Met liefde voor het vak. En aandacht voor de functie van het meubel.

Eettafels van Willisau zijn nog steeds gemaakt van de mooiste materialen. Bovendien voldoen zij ook nu nog aan de hoogste kwaliteitseisen. Niet alleen wat betreft duurzaamheid en functionaliteit. Maar ook wat betreft het design. Elk ontwerp van de fabrikant staat garant voor een helder, strakke en moderne vormgeving. En met veel opties op het gebied van uitvoeringen, maatwerk en design.

Maar evenzeer bijzonder zijn de uitschuiftafels die Willisau maakt. Voorzien van een techniek die bijna onzichtbaar is, praktisch in gebruik én eenvoudig te bedienen.

Willisau uitschuiftafels

Veel Willisau eettafels zijn uitgerust met een uitschuif systeem. Deze tafels hebben de volgende kenmerken:

 • uitschuifblad bevindt zich (wanneer niet gebruikt) ingeklapt onder de tafel
 • uitschuifblad kan op zeer eenvoudige wijze worden opengeklapt en ingeschoven
 • uitschuifblad kan in veel breedtematen
 • uitschuifblad kan in alle materialen van het tafelblad, maar ook in een afwijkende uitvoering
 • optie Softmotion: voor extra comfort door het gedempt openklappen van het blad

Willisau collectie bij Gasse Wooncentrum

In onze Willisau studio vindt u alle belangrijke eettafels en uitschuiftafels uit de actuele Willisau collectie. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van de meubelen zijn, vindt u in onze showroom diverse eettafels met uitschuif mogelijkheden en eettafels in verschillende materialen. Zoals diverse houtsoorten, stucco of keramiek en gelakt glas. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in onze studio terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

 

Advies

Eettafels koopt u voor een lange tijd.  Het is dan ook zeer belangrijk om veel aandacht te geven aan:

 • de juiste materiaalkeuze
 • de plaats en functie van het meubel in uw interieur

Wij adviseren u hierbij graag. Ook met een interieurtekening of in 3D.

Willisau online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Willisau collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Bert Plantagie, Piure en Pastoe. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels, zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.