UIT EEN RELAXFAUTEUIL STAAT U NOOIT MEER OP!

Ga zitten in één van onze comfortabele relaxfauteuils en u wilt er nooit meer uit opstaan. Want er is een relax voor iedereen. Of u nu wat langer bent, of iets korter. Of u elektrische bediening wenst of niet. Of zelfs met sta-op functie. Wij adviseren u aan de hand van de vele modellen in onze showroom. Bijvoorbeeld van De Toekomst, Rolf Benz of Leolux.
Rolf-Benz-Meg-stervoet-voorzijde

Rolf Benz Meg

Relaxfauteuil
rolf-benz-meg-design-relaxstoel

Rolf Benz Meg Soft

Relaxfauteuil
leolux-lloyd-fauteuil1

Leolux Lloyd

Relaxfauteuil
leolux-caruzzo-designfauteuil2

Leolux Caruzzo

Relaxfauteuil
Toekomst-twice-068-relaxfauteuil

Relaxstoel Twice 068

Relaxfauteuil
toekomst-twice-082-relaxfauteuil-1

Relaxstoel Twice 082

Relaxfauteuil
Toekomst-twice-093-relaxfauteuil

Relaxstoel Twice 093

Relaxfauteuil
twice-153-relaxfauteuil2

Relaxstoel Twice 153

Relaxfauteuil
LEOLUX-CREAM

Leolux Cream

Relaxfauteuil
Toekomst-twice-157-relaxfauteuil-LEER

Relaxstoel Twice 157

Relaxfauteuil
Toekomst-twice-170-relaxfauteuil

Relaxstoel Twice 170

Relaxfauteuil

EEN MODERNE RELAXFAUTEUIL DIE ZÉÉR COMFORTABEL IS

In ons grote merkencentrum vindt u relaxfauteuils van De Toekomst, Rolf Benz en Leolux. Fauteuils met een modern design en buitengewoon comfortabel door verschillende relaxfuncties. U kunt vaak kiezen voor:

  • rugleuning: verstelbaar of beweegbaar
  • voetensteun: verstelbaar, uitklapbaar of met losse hocker
  • hoofdsteun: verstelbaar, uitklapbaar of met los nekkussen
  • verstelling: manueel of electrisch (soms met accu)

EEN RELAXFAUTEUIL HEEFT U OM TE RELAXEN

Om optimaal te relaxen kiest de een voor een relaxstoel met een verstelbare voetensteun en de ander voor een stoel met losse hocker. Uw keuze zal hierbij worden bepaald door uw wensen op het gebied van design én zitcomfort. Want een relaxfauteuil met vaste voetensteun heeft niet alleen een heel ander design, het heeft ook een ander zitcomfort. In de relaxstudio van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u het verschil zelf ervaren.

KIEST U VOOR MODERN DESIGN OF TIJDLOOS MOOI?

Maar er zijn andere design opties. Sommige relaxfauteuils hebben een modern design: slank en rank of juist strak en recht. Andere hebben een tijdloos mooi design: met elegante belijning en bijzondere detaillering. Daarnaast kunt u altijd kiezen voor een andere stoffering. Veel relaxfauteuils worden uitgevoerd in leer omdat het zo duurzaam is en fauteuil intensief wordt gebruikt. Maar de stoel kan vaak ook in stof worden geleverd, want sommige stoffen zijn bijna net zo duurzaam als leer.

DE RELAXSTOEL MOET VOORAL OOK GOED ZITTEN

Maar waarschijnlijk belangrijker dan het design, is het zitcomfort. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten, relaxen en/of liggen. Onze relaxstoelen zijn daarom vaak leverbaar in meerdere maten. Bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Zodat ook de kortere of langere gebruiker er goed op kan zitten.