OPTIMALE ONTSPANNING OP EEN RELAXBANK

Wat biedt er meer ontspanning dan een comfortabele relaxbank? Kies zelf of u met uw benen omhoog wilt liggen, met de rugleuning in een relaxstand, of wellicht zelfs helemaal onderuit. Degene die naast u zit kan hierbij zijn eigen keuze maken. Zodat u beide optimaal comfortabel en relaxed zit, ligt of ontspant. In ons grote Wooncentrum in Mijdrecht vindt u diverse relaxmeubelen van ondermeer Rolf Benz en Leolux.
rolf-benz-yuna-385-functiebank-relax

Rolf Benz Yuna

Relaxbank
leolux_loya_600x600_3

Leolux Loya

Relaxbank
50

Rolf Benz 50

Relaxbank
rolf-benz-plura-bank-stof

Rolf Benz Plura

Relaxbank
rolf-benz-cara-design-hoekbank1

Rolf Benz CARA

Relaxbank
nova1-1

Rolf Benz Nova

Relaxbank
rolf-benz-mera-relaxbanken1

Rolf Benz Mera

Relaxbank
rolf-benz-aura-design-loungebank3

Rolf Benz Aura

Relaxbank

EEN RELAXBANK DIE PAST BIJ U EN ÚW INTERIEUR

De relaxbank heeft een revival ondergaan. Want nu mensen thuis meer willen ‘loungen’, gaan zij op zoek naar een comfortabele relaxbank. Daarom heeft u tegenwoordig heel veel mogelijkheden. Wilt u een relaxbank met een modern design? Kijk dan eens naar de moderne relaxbanken van Rolf Benz. Sommige banken kunt u individueel verstellen. Zowel de rugleuning, de voeten, de armen en het hoofd. Vaak zelfs zonder van het meubel op te staan.

EEN BANK MET RELAXOPTIES

Als u niet voor een échte relaxbank gaat, maar op zoek bent naar relaxopties voor uw bank zijn er nóg meer mogelijkheden. Met name bij de zitmeubelen van Rolf Benz en Leolux. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor verstelbare armen, verstelbare rugleuningen, een uitklapbare hoofdsteun en uitklapbare voetensteun! Of voor armen of hoofdsteunen die in verschillende (relax)standen gezet kunnen worden.

ZITMEUBELEN DIE GOED ZITTEN ÉN WAAROP U KUNT RELAXEN

Voor een relaxbank is het design uiteraard belangrijk, maar nóg belangrijker is wel het zitcomfort. De zitmeubelen moeten immers geschikt zijn om goed op te zitten, comfortabel op te relaxen of loungen en vaak ook lekker op te liggen. Als eerste zijn de relaxfuncties van belang. Een relaxbank kan diverse relaxopties hebben, bijvoorbeeld:

  • verstelbare rugleuning
  • verstelbare voetensteun
  • verstelbare armleuning
  • extra hoofdsteun
  • overige functies

EEN RELAXBANK MET VERSTELBARE DELEN

Veel zitmeubelen hebben verstelbare rugleuningen. U kunt dan heerlijk onderuit. En met een voetenbank of voetensteun onder uw voeten, staat u nooit meer op! Nog verder gaan de relaxmeubelen waarop u kunt zitten, liggen én relaxen. In een handomdraai verandert u de relaxbank van zitmeubel in een relaxmeubel of zelfs daybed. Andere relaxbanken hebben relaxopties als:

  • een uittrekbare voetensteun
  • een verstelbare armleuning
  • een multifunctionele hoofdsteun

GOED ZITTEN MET RELAXBANKEN OP MAAT!

Wanneer u voor een relaxbank kiest, kijk dan ook goed naar de mogelijkheden van aanpassen van de zithoogte en zitdiepte van de zitmeubelen. In veel gevallen zijn hier verschillende mogelijkheden. Maar ook het zitcomfort van de zitmeubelen is belangrijk. Wilt u een bank die een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij sommige relaxbanken kunt u zelf kiezen. Test het verschil zelf bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht. Onze zitmeubelen laten nagenoeg iedere optie zien, zodat u de juiste relaxbank kiest.