EEN HÜLSTA ROOMDIVIDER DEELT DE RUIMTE

Met een Hülsta roomdivider kunt u uw woning mooi in tweeën delen. Zo kunt u op natuurlijke wijze uw eethoek van uw zithoek scheiden. Of de zithoek afscheiden van de drukte van de TV, het gamen, de borrel of de muziek. Vaak is de roomdivider een bijzonder object in uw interieur. Belangrijk dus om uw keuze voor dit meubel in alle rust te maken. In ons grote kastencentrum kunt u in alle rust uw keuze maken voor de Hülsta ruimtedeler die past bij u en uw interieur. Vervolgens plannen wij in nauw overleg met u de perfecte kast in onze Kasten Ontwerp Studio.
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Roomdivider
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

Roomdivider
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Roomdivider

EEN HÜLSTA ROOMDIVIDER BRENGT RUST IN UW INTERIEUR

Soms wilt u de verschillende functies in uw interieur van elkaar scheiden. U wilt het eten scheiden van het zitten. Het relaxen scheiden van het TV kijken, audio luisteren of gamen. Of u wilt voorkomen dat uw partner en kinderen steeds weer zitten opgezadeld met uw gasten die komen om te bridgen, te vergaderen of gewoon bij te praten (.......of omgekeerd!). In al deze gevallen biedt een mooie Hülsta roomdivider uitkomst. Want deze designkast deelt de ruimte mooi doormidden. Op de wijze die exact past bij u en uw interieur. En wellicht nog belangrijker: als u het meubel zorgvuldig plant, is de Hülsta ruimtedeler óók een aanwinst voor uw interieur.

VAN ALLE KANTEN EEN BIJZONDER INTERIEUROBJECT

Een roomdivider staat midden in de ruimte en moet derhalve aan alle kanten prachtig zijn afgewerkt en soms zelfs aan beide kanten te gebruiken. Met kasten en deuren die u desgewenst aan beide zijden of juist aan één bepaalde zijde kunt openen. Uiteraard altijd met een prachtig afgewerkt achterpaneel. Soms staat de ruimtedeler geklemd tussen tussen twee muren of vloer en plafond. Maar soms is het meubel volledig vrijstaand. In dat laatste geval is het belangrijk dat het stabiel staat en nooit kan omvallen.

MODERNE HÜLSTA ROOMDIVIDERS ZIJN ER IN VEEL MATEN

Onze Hülsta roomdividers zijn leverbaar in veel maten en functionaliteiten. U kunt vaak kiezen voor de volgende kasten die ruimtedelers:

  • lowboards, sideboards of highboards
  • hoge wanden
  • roomdividers in een hoekopstelling

HÜLSTA LOWBOARDS, SIDEBOARDS EN HIGHBOARDS ALS RUIMTEDELER

De Hülsta ruimtedelers kunnen bestaan uit lowboards, dressoirs en middelhoge highboards. Deze kasten zijn stabiel en kunnen derhalve vrij in de ruimte worden gepland. Wij adviseren u over de vormgeving en exacte indeling van de kasten aan de hand van een planning in 3D.

EEN HOGE SCHEIDINGSWAND MET EN ZONDER HOEKOPSTELLING

Maar wellicht bent u op zoek naar een hoge scheidingswand? Kijk dan eens naar Hülsta Neo en Hülsta Mega roomdividers. Bij deze hoge wanden klemmen de staanders tussen de vloer en het plafond. Hiermee ontstaat een multifunctionele scheidingswand die u naar believen kunt indelen met vakken die u open laat of afsluit met deuren en laden. Helemaal specialistisch wordt het wanneer u kiest voor een hoekopstelling. Eén deel staat aan de wand en gaat door middel van een hoekelement over in de ruimtedeler. In onze Kasten Ontwerp Studio laten wij u zien op welke wijzen u dat kunt doen. Zo maakt u uw kast wel heel persoonlijk en bijzonder!

EEN HÜLSTA ROOMDIVIDER KUNT U NAAR BELIEVEN INDELEN

Uw Hülsta roomdivider kunt u naar believen indelen. Voor de lage kasten staan alle indelingsopties open die u ook hebt met een gewone lowboard, sideboard of highboard. En wanneer u voor een hoge kast kiest, bepaalt u hoe groot de elementen zijn. En waar u elementen plaatst die open zijn of zijn gesloten met een achterwand, deuren, laden/kleppen en/of open vakken. Zo ontstaat steeds weer een verrassend nieuwe multifunctionele kast.

HÜLSTA KASTEN ONTWERP STUDIO

Bij zoveel mogelijkheden, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte ruimtedeler. Wij adviseren u aan de hand van een kastontwerp in 3D. Daarbij laten wij u niet alleen het ontwerp, maar ook alle functies, kleuren en materialen zien. En de wijze hoe de Hülsta roomdivider in uw interieur past. Uw afspraak voor een advies en planning van de perfecte kast kunt u hier inplannen.