VAN BOEKENKAST TOT MAATWERKMEUBEL

U kent het wel, woonkamers met een imposante, muurvullende boekenkast. Soms zelfs voorzien van een heuse bibliotheektrap! Maar boekenkasten hoeven niet altijd alleen maar met boeken gevuld te zijn. En evenmin muurvullend. Een Hülsta boekenkast is er in ieder geval in heel veel maten; van klein boekenrek tot kamervullend geheel. En in heel veel indelingen. Hierbij kiest u met hetzelfde gemak voor een TV-opstelling achter schuifdeuren, extra kastruimte of lades. In ons grote Hülsta kastencentrum vindt u alle opties én plannen wij samen met u uw perfecte Hülsta boekenkast in onze Kasten Ontwerp Studio.
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

Boekenkast
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Boekenkast

PLAN UW PERFECTE HÜLSTA BOEKENKAST BIJ ONS IN!

Er zijn Hülsta boekenkasten die eenvoudig in de kleinste ruimte passen. Of tegen de kleinste muur. Maar u kunt ook kiezen voor een Hülsta boekenkast die kamervullend is: van wand tot wand en van vloer tot plafond. Soms zelfs tegen een schuine wand of boven een deur of open doorloop. Of alles daartussenin. Daarnaast bepaalt u bij Hülsta zelf de indeling. Afhankelijk van de functie van de kast kan dat zijn een indeling alleen bestemd voor boeken. Of een gecombineerde indeling met ook ruimte voor een TV, deuren, lades, verlichting en zelfs een bureaublad. Kijk in ons grote Hülsta kastencentrum naar alle mogelijkheden. Wij plannen uw perfecte Hülsta boekenkast daarna graag voor u in.

HÜLSTA BOEKENKASTEN ZIJN ER IN VEEL MATEN EN UITVOERINGEN

Hülsta boekenkasten zijn leverbaar in veel maten en indelingen. Want vaak worden ze samengesteld uit meerdere elementen en staat het u zo vrij zo hoog en breed te gaan als mogelijk is. Of juist minder hoog of minder breed. Neem de boekenkasten van Hülsta Mega die tot een hoogte van 430 cm kunnen worden samengesteld. En door het staandersysteem oneindig breed kunnen worden. Daarna bepaalt u de indeling. Voor boekenkasten kiest u wellicht voor het volgende:

  • de juiste indeling van de open vakken: breedte, hoogte én diepte
  • optioneel de keuze voor deuren, schuifdeuren, kleppen en laden
  • andere opties, zoals een bureaublad, verlichting of een trap (voor de hoge boekenkast)

WELKE INDELING VAN DE VAKKEN WENST U VOOR UW HÜLSTA KAST?

Voor Hülsta boekenkasten is de vakkenindeling van groot belang. Uw grote boeken vragen om een hoger vak dan uw pockets. En vaak hoeft een boekenkast ook niet zo diep te zijn als een gewone kast. Wanneer u sommige delen van de kast uit het oog wil onttrekken, kunt u er overigens eenvoudig een schuifdeur voor plaatsen. Dan kunt u alles altijd goed pakken, maar springt het niet allemaal zo in het oog.

EEN HOOGSTPERSOONLIJK EN UNIEK WANDMEUBEL

Wanneer u van uw boekenkast een hoogstpersoonlijk en uniek wandmeubel wilt maken, kunt u naast open vakken ook kiezen voor gesloten elementen. Met een deur, lade, klep, bureaublad of vitrinedeel bijvoorbeeld. Maar er zijn vaak meer designopties. Wat dacht u van verlichting die uw kast ’s avonds sfeervol aanlicht? Of een bibliotheektrap voor hoge boekenkasten? Of grote schuifdeuren van hout of glas gelakt in de kleur van uw interieur?

DE INDELING BEPAALT OOK HET DESIGN VAN UW HÜLSTA BOEKENKAST

Maar de indeling van de Hülsta boekenkast is ook heel bepalend voor het design. Een kast met alleen maar kleine open vakken, ziet er nu eenmaal heel anders uit dan een kast met lange planken. Of afwisselend grote en kleine planken. Hetzelfde geldt voor de indeling met deuren, kleppen, laden en vitrine-elementen. Belangrijk dus om uw keuze zorgvuldig te maken en te zorgen voor een goed ontwerp van uw Hülsta wandmeubel voordat u tot bestellen overgaat.

HÜLSTA KASTEN ONTWERP STUDIO

Bij zoveel kasten, elementen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Hülsta Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van de perfecte Hülsta boekenkast. Dat doen wij door:

  • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van Hülsta kasten en u graag adviseren
  • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte boekenkast ontwerpen
U kunt uw afspraak voor bezoek aan ons grote Hülsta kastencentrum én planning en advies van de perfecte kast hieronder maken.