HEERLIJK RELAXEN OP EEN LONGCHAIR

Heerlijk met de benen omhoog op een moderne én comfortabele longchair. Een longchair koopt u voor uw eigen persoonlijke comfort. Maar het is daarnaast ook een belangrijk design meubel in uw interieur. Belangrijk dus om uw keuze voor een longchair zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle longchairs van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.

leolux-enna-designbank-stof-voorzijde

Leolux Enna

Longchair
leolux-pulla-loungebank

Leolux Pulla

Longchair
rolf-benz-vida-hoekbank_(2)

Rolf Benz Vida

Longchair

EEN MODERNE LONGCHAIR IS ER IN VEEL UITVOERINGEN

Een moderne longchair is er in veel uitvoeringen. U kunt kiezen voor een design dat strak modern, speels elegant of tijdloos mooi is. Er zijn vaak diverse andere designopties. Maar wellicht belangrijker, u kunt ook kiezen voor verschillende relax mogelijkheden.

Een longchair is er in de volgende uitvoeringen:

  • de design longchair: als opvallend losstaand meubel in uw interieur
  • longchair annex bank: de longchair die ook als bank fungeert
  • multifunctionele longchair: hierop kunt u zitten, liggen én relaxen

DE LONGCHAIR ALS LOSSTAAND MEUBEL IN UW INTERIEUR

Sommige longchairs zijn voornamelijk ontworpen om als longchair te dienen. Vaak ook als design statement in uw interieur. Maar wél een die is bedoeld om er heerlijk op te relaxen en of te liggen. Leuk om dit meubel uit te voeren in een bijzondere kleur, materiaal of patroon.

DE LONGCHAIR DIE OOK ALS BANK FUNGEERT

Sommige longchairs zijn een onderdeel van een bankenprogramma. U kunt ze vrijstaand in uw interieur plaatsen, maar ze kunnen ook dienen als comfortabel element aan een bank of in een hoekbank. Wanneer het design meubel vrijstaand wordt toegepast, kunt u hierop zowel zitten als relaxen. 

SOMMIGE LONGCHAIRS ZIJN MULTIFUNCTIONEEL

Sommige longchairs zijn multifunctioneel en hebben een bijzondere functie om er op te kunnen zitten én relaxen of liggen. In een handomdraai verstelt u het zitmeubel van een fauteuil, in een ligmeubel of zelfs daybed!

MAAR EEN LONGCHAIR IS VAAK OOK EEN OPVALLEND DESIGN MEUBEL

Een longchair is vaak een prachtig design meubel en uitermate sfeerbepalend in uw interieur. Daarom kunt u bij veel moderne longchairs kiezen voor diverse opvallende design kenmerken. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen of bijzondere accessoires zoals een comfortabel kussen of een bijpassende tafel?