EEN MOOI ÉN FUNCTIONEEL DRESSOIR/ SIDEBOARD

In een Piure of Hülsta dressoir/ sideboard kunt u alles kwijt wat u altijd bij de hand wilt hebben, maar wél uit het zicht! Zoals uw servies, bestek en overige benodigdheden voor een mooi gedekte tafel. Alle gezinsspellen en puzzles. En uw laptop en andere werkattributen die u na Home Office uit het zicht wilt hebben. Maar aangezien de kast op een prominente plek in uw interieur staat, wilt u ook een mooi design. In ons grote kastencentrum vindt u de mooiste Piure en Hülsta dressoirs/ sideboards.
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Dressoir / Sideboard
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Dressoir / Sideboard
hulsta-persis-lowboards-kopie

Hülsta Persis

Dressoir / Sideboard
Hulsta-gentis-wandkast

Hülsta Gentis

Dressoir / Sideboard
hulsta-fonis-lowboard

Hülsta Fonis

Dressoir / Sideboard
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Dressoir / Sideboard
piure-nex-ruimtedeler

Piure Mesh (uitlopend)

Dressoir / Sideboard

WIJ TONEN DE MOOISTE PIURE EN HÜLSTA DRESSOIRS/SIDEBOARDS

In ons grote kastencentrum vindt u de mooiste Piure en Hülsta dressoirs. Kasten met prachtig ontwerp: strak modern of met elegante rondingen. En altijd functioneel. Want in zo'n groot dressoir kunt u van alles opbergen. Zo kunt u zelf kiezen welk Piure of Hülsta sideboard u het mooiste vindt. Maar ook welk sideboard het beste bij uw wensen en interieur past.

ER IS ALTIJD EEN SIDEBOARD DIE BIJ Ú EN UW INTERIEUR PAST

Piure en Hülsta hebben dressoirs in heel veel uitvoeringen. Denk hierbij aan de volgende keuzemogelijkheden: 

  • design
  • afmeting
  • hangend of staand
  • indelingsopties
  • materiaal en kleuren

KIEST U VOOR STRAK MODERN OF MOOI AFGEROND

Het design van een Piure en Hülsta sideboard kan op veel punten verschillen. U kunt kiezen voor een kast met rechte lijnen, strakke lijnen en zo min mogelijk details. Of juist voor een dressoir met opvallende vormgeving en vlakverdeling. In het overzicht van alle Piure en Hülsta sideboards hierboven, ziet u direct de verschillen in design en kunt hiermee uw keuze snel bepalen.

DE AFMETING VAN UW PIURE OF HÜLSTA SIDEBOARD

Een Piure en Hülsta sideboard is hoger dan een lowboard of TV-kast, maar lager dan een highboard. U wilt er immers nog iets op zetten en boven hangen. Daarmee staat de hoogte van het dressoir aardig vast, maar de lengte niet. Die varieert van smal tot extra breed.

HANGEND AAN DE WAND OF OP EEN ONDERSTEL OP DE VLOER?

Hoe zet u uw dressoir in uw interieur? Wanneer u uw dressoir op de vloer zet, is het later wel zo makkelijk te verplaatsen. Maar wanneer u het aan de wand hangt, geeft het optisch een heel ruimtelijk effect. 

DE INDELING VAN PIURE OF HÜLSTA SIDEBOARDS

Met de indeling van sideboards, komen wij aan het gebruiksgemak. Laden hebben immers een heel andere functie dan kleppen, of een grote of kleine deur. Maar naast het gebruiksgemak is de indeling voor een groot deel design bepalend. Kijk maar eens naar de verschillende belijning van sideboards en wat dat voor het design ervan doet. In onze kasten ontwerp studio, laten wij u het verschil voor úw dressoir zien.

VEEL KEUZE IN MATERIALEN EN KLEUREN

Wanneer u alle vorige keuzes heeft afgerond, resteert de laatste: kiest u een Piure en Hülsta dressoir van hout/fineer, matte lak of hoogglans lak? Of wellicht een combinatie hiervan? En in welke kleur of kleuren? Een belangrijke vraag voor zowel het design, als het gebruiksgemak. Want het materiaal van het dressoir bepaalt in grote mate de gevoeligheid voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring. Maar het materiaal en kleurgebruik bepaalt óók in grote mate het design. Vooral in combinatie met de vorm en kleur van het onderstel. Ook daar heeft u vaak een keuze in.

UW  PIURE OF HÜLSTA SIDEBOARD ONTWERPEN WIJ MET U SAMEN IN 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de sideboards en uw exacte wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij het door u gewenste Piure en Hülsta sideboard op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat het perfecte sideboard is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe dressoir loopt! Wij adviseren u hiervoor via onderstaande button een afspraak in te plannen.