STOELEN OM IN WEG TE DROMEN

Fauteuils zijn een belangrijke design factor in uw interieur. Maar even belangrijk is dat zij optimaal persoonlijk comfort geven. Belangrijk dus om uw keuze voor een stoel zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle design stoelen van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, de Toekomst en Designonstock.

rolf-benz-vida-hoekbank_(2)

Rolf Benz Vida

Fauteuils
50

Rolf Benz 50

Fauteuils
leolux-lloyd-draaifauteuil-cognac-leer

Leolux Lloyd

Fauteuils
leolux-volare-fauteuil-stof

Leolux Volare

Fauteuils
leolux-papageno-fauteuils

Leolux Papageno

Fauteuils
leolux-indra-plus-5

Leolux Indra

Fauteuils
leolux-mayon-bank-leer-2-e1505480336426

Leolux Mayon

Fauteuils
leolux-mayuro-fauteuil-2-3-e1504623849675

Leolux Mayuro

Fauteuils
leolux-scylla-stories

Leolux Scylla

Fauteuils
leolux-horatio-bank

Leolux Horatio

Fauteuils
rolf-benz-linea-bank1

Rolf Benz Linea

Fauteuils
rolf-benz-plura-relaxbank

Rolf Benz Plura

Fauteuils
rolf-benz-addit-hoekbank-blauw

Rolf Benz Addit

Fauteuils
rolf-benz-384-fauteuil-7

Rolf Benz 384

Fauteuils
rolf-benz-322-design-arm

Rolf Benz 322

Fauteuils
rolf-benz-6500-bank-2-4

Rolf Benz 6500

Fauteuils
rolf-benz-684-fauteuil-rood-2-3-e1505913411240

Rolf Benz 684

Fauteuils
rolf-benz-383-fauteuil-met-hocker-1

Rolf Benz 383

Fauteuils
rolf-benz-580-fauteuil-zijkant

Rolf Benz 580

Fauteuils
rolf-benz-7100-oranje-e1506003120725

Rolf Benz 7100

Fauteuils
rolf-benz-562-fauteuil-velours-stof

Rolf Benz 562

Fauteuils

PRACHTIGE ÉN COMFORTABELE STOELEN

Fauteuils zijn er in veel uitvoeringen. Wilt u een kleine fauteuil met een lage rug, een grote fauteuil met een brede zitting, een draaistoel, een relaxstoel, een loveseat of een chaise longue (of longchair)? In Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u een grote collectie. Want naast de algemene vraag welk soort stoel u zoekt, zijn er uiteraard heel veel andere opties die het design én het comfort van de stoelen bepalen.

EEN DESIGNSTOEL OF FAUTEUIL BIJ UW ZITHOEK?

Met een designstoel heeft u een prachtig object in uw interieur, maar óók een comfortabel zitmeubel. De stoel kan vaak in een nét wat gedurfder materiaal en kleur. Of juist in een uitvoering die prachtig uitkomt met de rest van de zitmeubelen. En omdat een fauteuil persoonlijk comfort geeft, kunt het comfort en de maten van het meubel exact op de gebruiker afstemmen.

MET EEN DRAAISTOEL KUNT U ALLE KANTEN OP

Soms is het fijn om te kiezen voor een draaistoel. U zet de stoel op een tactische plaats in uw interieur. En daarna hoeft u het meubel alleen nog maar eenvoudig in de gewenste positie draaien. Naar het bankstel voor een gezellig gesprek, naar de wand als u TV wilt kijken, naar de open haard voor comfortabele warmte of naar het raam als u van de zon of het uitzicht wilt genieten.

EEN RELAXSTOEL GEEFT OPTIMAAL PERSOONLIJK COMFORT

Wanneer u voor optimaal comfort gaat, adviseren wij u te kiezen voor een relaxstoel. De relaxstoelen in onze collectie hebben altijd een verstelbare rugleuning. Heerlijk onderuit, met een voetenbank onder uw voeten en u staat nooit meer op! Veel relaxstoelen hebben niet alleen een verstelbare rugleuning, maar ook een voetensteun die uitklapt. Met lichte druk van het lichaam en/of een hendel verstelt u de stoel van zitten, tot relaxen en liggen. Wilt u het nóg relaxter? Kies dan voor een relaxstoel met elektrische bediening. Dan kost het helemaal geen moeite meer om uw zitmeubel te verstellen.

DE LONGCHAIR ALS DESIGN OBJECT ÉN RELAXMEUBEL

Helemaal van deze tijd is de moderne longchair. Niet alleen als vast onderdeel van een bank. Maar juist als stand-alone: de comfortabele relax-sofa. Wij hebben inmiddels al diverse design longchairs voorbij zien komen. Kleine elegante modellen met elegante rondingen, royale meubelen die ook als bank kunnen worden gebruikt en robuuste ziteilanden.

EEN LOVESEAT DEEL JE MET ANDEREN

Leuk zo'n royale loveseat in uw interieur. Lekker om zelf languit op te zitten, hangen en relaxen. Maar een loveseat heb je zelden alleen. Er is vaak al snel een ander die gezellig naast u neerploft! In onze collectie vindt u diverse longchairs, bijvoorbeeld in de collectie van Design-on-stock.