EEN DRAAISTOEL IS EEN PRACHTIG MEUBEL

Een draaistoel is vaak een prachtig design meubel in uw interieur. En het levert ook nog eens optimaal gebruiksgemak! Want u draait de stoel eenvoudig in de gewenste positie: naar de bank, de TV, de open haard of het raam. In ons grote merkencentrum tonen wij nagenoeg alle draaistoelen van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock.
LEOLUX-CREAM

Leolux Cream

Draaistoel
leolux-parabolica1

Leolux Parabolica

Draaistoel
leolux-lloyd-fauteuil1

Leolux Lloyd

Draaistoel
rolf-benz-384-fauteuil-7

Rolf Benz 384

Draaistoel
rolf-benz-6500-bank-2-4

Rolf Benz 6500

Draaistoel
rolf-benz-684-fauteuil-rood-2-3-e1505913411240

Rolf Benz 684

Draaistoel
rolf-benz-562-fauteuil-velours-stof

Rolf Benz 562

Draaistoel
leolux-caruzzo-designfauteuil2

Leolux Caruzzo

Draaistoel

EEN DRAAISTOEL IS ER IN VEEL UITVOERINGEN

Een draaistoel is vaak niet alleen mooi om te zien, het biedt ook nog eens optimaal gebruiksgemak. Want terwijl u in de stoel zit, draait u hem heel eenvoudig in de gewenste positie. Naar de zithoek als er bezoek is, naar de open haard als het koud is of naar het raam als u ’s morgens een lekker kopje koffie drinkt en geniet van het uitzicht buiten.

DRAAISTOELEN ZIJN VAAK PRACHTIGE DESIGNMEUBELEN

Draaifauteuils zijn vaak prachtige designmeubels en uitermate sfeerbepalend in uw interieur. Daarom kunt u bij veel fauteuils kiezen voor diverse opvallende design kenmerken. Wat dacht u van:

  • draaivoet in verschillende vormen, kleuren en materialen
  • diverse armleuningen
  • rugleuning in verschillende uitvoeringen of hoogtes
  • een bijzondere stiknaad
  • bijzondere accessoires, zoals een nekkussen of een hocker

MAAR HIJ MOET VOORAL OOK GOED ZITTEN!

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van de draaistoel. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten (en bij een relaxstoel: relaxen of zelfs liggen!). Het is dan ook belangrijk om de verschillende draaistoelen in onze showroom goed uit te proberen. Want elke stoel heeft zijn eigen zitcomfort of keuze in zitcomforts.

OF WILT U HET HELEMAAL RELAXT MET EEN RELAXFAUTEUIL?

En wilt u het helemaal relaxt? Kies dan voor een relaxstoel op een draaivoet. Nagenoeg ieder design merk heeft wel één of meerdere relaxstoelen in de collectie. Sommige met een losse voetenbank. Andere met verstelbare rug én voetensteun.