MAATWERK MET HOEKEN EN SCHUINE MUREN

U wilt graag een kast die precies past in een bepaalde ruimte? Van muur tot muur, misschien zelfs over de deur heen? Of van vloer tot plafond, zelfs wanneer er sprake is van een schuin dak? Of u wilt de ruimte in uw interieur optimaal benutten met een hoekmeubel? In onze Kast Ontwerp Studio plannen wij het Hülsta wandmeubel of de Hülsta hoekkast die precies aan al uw wensen voldoet. Alsof het een maatwerk kast is!
Hulsta-multiforma-kledingkast

Hülsta Multiforma

Hoekkast/ Maatwerk kast
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta Mega Design Kast

Hoekkast/ Maatwerk kast
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Hoekkast/ Maatwerk kast

HÜLSTA HOEKKASTEN EN MAATWERK VOOR SPECIALE MUREN EN MATEN

Met Hülsta kunt u kiezen voor een kast op maat. Exact aansluitend bij uw wensen en uw interieur. Denk bijvoorbeeld aan het volgende:

 • hoekoplossingen: Hülsta hoekkast
 • scheidingswanden: Hülsta ruimtedeler
 • wandvullende kasten: Hülsta wandmeubel van wand tot wand/ van vloer tot plafond
 • schuine daken/ schuine muren: maatwerk waarbij Hülsta wandmeubels worden afgeschuind
 • ontwerpen boven deuren of in een vide

EEN MOOIE EN FUNCTIONELE HÜLSTA HOEKKAST

Hülsta hoekkasten zijn vaak een onderdeel van een uitgebreid wandkasten programma. U heeft met deze Hülsta wandmeubels oneindig veel mogelijkheden in vormgeving, maten, kleuren, materialen en functionaliteiten. Voor de hoek is er een hoekkast die kan worden uitgevoerd met open vakken, eventueel afgesloten met een een deur. Er zijn Hülsta hoekkasten in heel veel hoogte en breedtematen: van lowboard tot hoge hoekkast. Het hoekelement kan worden geplaatst tussen twee wandkasten, maar ook tussen een Hülsta wandkast en een Hülsta ruimtedeler.

WIJ ONTWERPEN NAGENOEG ELKE HÜLSTA MAATWERK KAST

Heeft u speciale wensen wat betreft de maten van uw wandmeubel. Of heeft u een bijzondere ruimte waarin het wandmeubel precies moet passen? Denk dan aan een Hülsta wandmeubel op maat. Zoals bijvoorbeeld de Hülsta Neo Hülsta Mega. Deze Hülsta wandmeubels kunnen worden samengesteld tot een hoogte van maar liefst 4,20 meter!! Desgewenst exact tussen de vloer en het plafond. En omdat u de wandmeubels verder bijna oneindig kunt uitbouwen, is de breedte ook bijna onbeperkt. Wederom desgewenst exact tussen twee muren. Daarnaast zijn er bijzondere opties zoals:
 • hoekelementen voor hoekkasten
 • vrijstaande elementen voor ruimtedelers
 • afgeschuinde kasten bij schuine daken of muren 
Alle opties zijn naast elkaar te gebruiken. Kijk maar naar de voorbeelden op de foto's.

WELKE INDELING EN FUNCTIES WENST U VOOR UW HOEKKAST OF MAATWERK KAST?

Voor uw Hülsta hoekkast of maatwerk kast kiest u de indeling en functies die ú wenst. Zoals bijvoorbeeld:

 • TV/ audio oplossingen
 • vitrine-elementen
 • barelementen
 • de keuze voor deuren, schuifdeuren, kleppen, laden en open vakken
 • verlichting

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de algemene informatie over wandkasten of de hoekkast van uw keuze.

UW HÜLSTA HOEKKAST OF MAATWERK KAST ONTWERPEN WIJ IN 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de kasten en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste kast op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte hoekkast of hét perfecte Hülsta maatwerkmeubel is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe hoekkast loopt!

HÜLSTA KASTEN ONTWERP STUDIO

De planning van een Hülsta hoekkast of Hülsta maatwerk meubel doen wij in onze Kasten Ontwerp Studio. Omdat de planning van een hoekmeubel of maatwerkmeubel veel aandacht vraagt, adviseren wij u hiervoor een afspraak in te plannen. Dan weet u zeker dat er voldoende tijd voor u en uw meubel wordt ingepland. En u exact de kast krijgt die past bij u en uw interieur.