MET EEN DESIGN UITSCHUIFTAFEL IS IEDEREEN WELKOM!

Wanneer u een design uitschuiftafel heeft, is iedere gast welkom! Want als er meer mensen blijven eten, dan laat de uitschuiftafel zich op eenvoudige wijze uitschuiven. En heeft u ruimte voor nóg meer familieleden en goede kennissen. In ons grote merkencentrum vindt u design uitschuiftafels van mooie merken zoals Willisau en Leolux. Dan kunt u zelf kiezen welke uitschuiftafel het beste bij u, uw wensen en uw interieur past
Rolf_Benz_983_eettafel_600x600

Rolf Benz 983

Uitschuiftafel
willisau-prato-uitschuiftafel-2

Willisau Prato

Uitschuiftafel
willisau-maleo-eettafel-met-massief-blad

Willisau Maleo

Uitschuiftafel
rolf-benz-957-eettafel

Rolf Benz 957

Uitschuiftafel

EEN DESIGN UITSCHUIFTAFEL VOOR NÓG MEER RUIMTE EN GEZELLIGHEID

Met een design uitschuiftafel heeft u niet alleen een mooie eettafel in huis, u heeft direct flexibiliteit om nóg meer gasten aan tafel te ontvangen. Want u kunt uw eetkamertafel eenvoudig vergroten als u veel mensen aan uw eettafel verwacht. Iedereen schuift makkelijk aan. Mooie uitschuiftafels vindt u vooral bij Willisau en Leolux. Kijk maar eens naar de prachtige Willisau Prato of Willisau Maleo. Ook na uitschuiven blijven de eettafel recht en uitermate stabiel. 

WELK MATERIAAL EN KLEUR WILT U VOOR UW EETTAFEL?

Ook uitschuiftafels kunnen in veel materialen en kleuren worden uitgevoerd. Leuk is echter, dat u vaak voor meerdere materialen kunt kiezen. Zo kan nagenoeg iedere uitschuiftafel worden uitgevoerd met een uitschuifblad dat gelijk is aan het blad van de eettafel. Maar u kunt ook voor een afwijkende kleur of materiaal kiezen. Dat geeft een bijzondere effect aan uw tafel, maar is soms gewoon ook heel erg praktisch.

AFWIJKENDE KLEUREN EN MATERIALEN

Voor beide opties is wat te zeggen. Een uitschuifblad in hetzelfde materiaal is uiteraard prachtig, zeker wanneer u kiest voor een mooi massief houten blad. Maar een uitschuifblad in een afwijkende kleur of materiaal heeft ook voordelen. Hierbij is het niet zo erg dat het blad van de eettafel er na lange tijd van gebruik anders uitziet dan het uitschuifblad. Bovendien geeft het de eettafel een bijzonder karakter.

SPANNENDE CONTRASTEN

Door de enorme keuze aan materialen en kleuren van zowel het tafelblad als het uitschuifblad, ontstaan na uitschuiven hele bijzondere combinaties. Denk bijvoorbeeld aan het spannende contrast bij een eettafel van massief eikenhout met karakter en een uitschuifblad van donker MDF blad. Of juist een harmonisch geheel van gelakt antraciet glas met donker MDF. Of een combinatie van keramiek en gelakt glas, beide in dezelfde kleur.

WELKE MAAT KIEST U VOOR UW EETTAFEL EN UITSCHUIFBLAD?

Met een uitschuiftafel kan de eettafel wat kleiner. Want als u meer gasten verwacht, schuift u het uitschuifblad eenvoudig uit. Dat is niet alleen handig, maar ook leuk. Want de eettafel ziet er zo steeds anders uit en geeft hiermee steeds een ander effect aan uw interieur. Design uitschuiftafels zijn er vaak vanaf 140 cm tot maximaal 220 cm. Dit kan worden verlengd met een uitschuifblad van zo’n 50 tot soms wel 110 cm.

OOK DE POOT BEPAALT HET DESIGN VAN UW TAFEL

Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een uitschuiftafel die met een bijzondere poot of de poot in een bijzondere kleur kan worden uitgevoerd. Bij de design uitschuiftafels van Willisau kunt u uiteraard kiezen voor een onderstel in RVS of aluminium. Maar als u een bijzondere eettafel wilt, kunt u ook kiezen voor een onderstel dat mooi meekleurt met het tafelblad. Of juist prachtig contrasteert.