DESIGN BANKEN VAN TOPMERKEN

Design banken moet u zien én uitproberen. Want niet alleen moet het design van de bank passen bij u en uw interieur. U moet er ook heel lang goed en comfortabel op kunnen zitten en relaxen. In ons grote merkencentrum vindt u nagenoeg alle design banken van topmerken zoals Rolf Benz, Leolux, en Designonstock. Zodat u zelf kunt kiezen welk design u het mooiste vindt. Maar ook welk zitmeubel voor u het beste zit.
leolux-pode-fold-collectie-gasse

Pode

Banken
PODE-NIVTI-3-zits-BANK-leer

Pode Nivti

Banken
leolux_loya_600x600_3

Leolux Loya

Banken
leolux-enna-designbank-stof-voorzijde

Leolux Enna

Banken
leolux-pode-edit-bank

Pode Edit

Banken
leolux-pode-fold-hoekbank-stof_(2)1

Pode Fold

Banken
leolux-pode-melloo-5-zits-ronde-hoek

Pode Melloo

Banken
leolux-pode-turia-bank-oranje

Pode Turia

Banken

DESIGN BANKEN VAN LEOLUX, ROLF BENZ EN DESIGN-ON-STOCK

Wanneer u op zoek bent naar een design bank, bent u bij ons aan het juiste adres. Zo vindt u in onze Leolux Select Store het mooiste en beste van de Leolux collectie banken en hoekbanken. In het Rolf Benz Experience Center vindt u de volledige collectie Rolf Benz banken. Maar u vindt bij ons ook nagenoeg de gehele collectie banken van Design-on-stock. dus ongetwijfeld een bank die past bij u en uw interieur

KIES VOOR BANKEN MET HET MOOISTE DESIGN

Het design van de banken kan nagenoeg altijd worden aangepast. U kunt hierbij denken aan:

  • uw keuze voor stof en/of leer
  • de vorm en maten
  • overige design opties

UW KEUZE VOOR STOF EN/OF LEER

U kunt altijd kiezen voor een bank in een andere mooie kleur stof of leer of een combinatie hiervan. Wij hebben een grote leer en stoffencollectie, ondermeer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de prachtigste combinaties stof en/of leer. 

BANKEN GROOT OF KLEIN, OF MET EEN BIJZONDERE VORM

Maar belangrijk voor het design van de bank is ook de keuze voor een grote bank, een kleine bank, een hoekbank of bank met longchair of andere bijzonderen elementen. Soms is de keuze eenvoudig en kunt u kiezen uit een aantal vaste maten, zoals een 2-zits bank of 3-zits bank. Maar soms is het minder eenvoudig, maar daarmee niet minder leuk. Dan kunt u uw eigen bank als het ware ontwerpen. Van een kleine 2,5 zits bank tot een grote hoekbank die prachtig harmonieert met uw interieur. 

MAAR ER ZIJN MEER DESIGNOPTIES VOOR UW ZITMEUBEL

Daarnaast kunt u bij veel banken kiezen voor andere opvallende design kenmerken. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen, zitmeubelen met hoge of lage rug, bijzondere accessoires zoals kussens, hoofdsteunen, voetenbanken en bijpassende tafels? In ons Wooncentrum in Mijdrecht laten wij u zoveel mogelijk design variaties zien. Bovendien hebben wij een grote collectie design stoffen van ondermeer De Ploeg en Kvadrat. Zodat u uw keuze goed kunt maken.

ZITMEUBELEN MOETEN VOORAL OOK GOED ZITTEN

Banken moeten vooral ook goed zitten. Daarom moet u goed letten op de mogelijkheden voor aanpassing van het zitcomfort van het zitmeubel. Denk bijvoorbeeld aan:

  • zitmaten als zithoogte en zitdiepte van het zitmeubel
  • het zitcomfort van de bank
  • overige opties om comfortabel op uw zitmeubel te zitten

BANKEN PASSEN ZICH SOMS VAAK AAN UW MATEN AAN

Niet alleen het design, maar ook het zitcomfort van de banken is voor u belangrijk. Onze zitmeubelen zijn daarom ook vaak leverbaar in veel maten. Bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Zodat ook de kortere of langere gebruiker er goed op kan zitten. 

MAAR ZIT DE BANK VOOR U OOK LEKKER?

Ook het zitcomfort van de banken is belangrijk. Wilt u een bank die een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij veel banken kunt u zelf kiezen. 

SOMS LEVEREN WIJ BANKEN OP MAAT

Wilt u écht een bank op maat? Kies dan voor de Rolf Benz Ego. Dit zitmeubel is leverbaar in 3 zithoogten én 3 zitdiepten. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens de vulling van de zittingen aanpassen aan uw eigen wensen: hard, medium of zacht. Wanneer u plaatsneemt in één van de vele Rolf Benz Ego banken in onze showroom of in onze proeffauteuil, laten wij u het verschil voelen. U kunt vervolgens de uitvoering kiezen waarin ú het comfortabelste zit.