EEN BARKRUK IS MOOI ÉN COMFORTABEL

De design barkruk is weer helemaal terug in het moderne interieur. En neemt daarin ook een steeds belangrijkere plaats in. Want steeds vaker kiezen mensen in hun design keuken voor een bartafel waaraan zij snel een hapje kunnen eten. Of gezellig met familie of vrienden kunnen zitten. Uiteraard met bijpassende design barkrukken.
leolux-caron-barkruk

Leolux Caron

Barkruk

BIJ GASSE VINDT U DESIGN BARKRUKKEN IN DIVERSE VARIATIES

Belangrijk dus dat de barkruk goed zit. En ook belangrijk om uw keuze op zorgvuldige wijze te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen alle barkrukken van onder meer het design merk Rolf Benz, Leolux en Bert Plantagie. En laten u de verschillende mogelijkheden zien en voelen. Want een design barkruk is er in veel varianten.

HET ONDERSTEL VAN DE BARKRUK IS DESIGN BEPALEND

Bij een design barkruk ziet u vaak één of meer van de volgende onderstellen:

  • Vormgeving: een 4-poot, een schotelvoet, een sledepoot
  • Het materiaal: metaal (gelakt, RVS, aluminium etc.) of hout
  • Mobiliteit: op (vilt) glijders of comfortabele draaipoot 

Er zijn steeds meer design onderstellen leverbaar. U kunt kiezen tussen een sledepoot, schotelvoet of vierpoot. Dat kan in RVS, glanschroom, zwart of metaal gelakt. Maar ook in hout. 

PAST DE BARSTOEL AAN HET BLAD OF DE BARTAFEL?

Let bij aankoop van een barstoel goed op of hij aan het blad of de bartafel past. Met name qua hoogte. Barstoelen worden nagenoeg altijd in twee hoogten geleverd, voor een hoge en een lage tafel. Maar soms is de barstoel ook in hoogte verstelbaar.

OOK DE ZITTING BEPAALT HET DESIGN IN GROTE MATE

Naast het onderstel is de zitting van de kruk bepalend voor het design. Kiest u voor een kuipmodel of een strakkere vormgeving? Wilt u een hogere of lagere rugleuning. En wilt u uw kruk in stof of leer? In het Wooncentrum van Gasse in Mijdrecht vindt u niet alleen verschillende barkrukken, maar ook een grote collectie leer en stof. Zodat u uw keuze goed kunt maken.

OP EEN DESIGN BARKRUK WILT U HÉÉL LANG, GOED KUNNEN ZITTEN

Op een design barkruk wilt u echter voornamelijk héél lang goed kunnen zitten. En dat kan, op de meeste moderne barkrukken. Rolf Benz gaat soms wel heel ver. U kunt niet alleen kiezen voor verschillende modellen en uitvoeringen, maar vaak ook voor een steviger of zachter comfort!