VAN DESIGNKASTJE TOT LADEKAST!

Er is altijd wel een lege plek in huis die vráágt om een mooie opvulling. Er zijn altijd genoeg dingen in huis die u snel even wilt opruimen. Dan zijn de design kastjes van Piure of zo'n prachtige Hülsta ladekast precies hetgeen u nodig heeft. Want deze kastjes zijn een aanwinst voor uw interieur én u kunt er van alles in kwijt. Design kastjes en ladekastjes vindt u in alle soorten en maten in ons grote kastencentrum in Mijdrecht.
Spectral-side-design-KAST

Spectral Side

Kastje / Ladekast
Hulsta-multiforma-kledingkast

Hülsta Multiforma

Kastje / Ladekast
schonbuch-grace-conga1

Schönbuch Conga / Grace

Kastje / Ladekast
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Kastje / Ladekast
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Kastje / Ladekast
Hulsta-gentis-wandkast

Hülsta Gentis

Kastje / Ladekast
piure-nex-hangboard_1

Piure Nex Box (uitlopend)

Kastje / Ladekast
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Kastje / Ladekast

KIES VOOR EEN PIURE OF HÜLSTA LADEKAST OF DESIGN KASTJE

Er is altijd wel iets op te bergen. Sleutels, handschoenen en zonnebrillen als u in de hal binnenkomt. Laptops, opladers of tabloids na een dag home office. Of bijzondere aankleding voor een mooi gedekte tafel in uw eetkamer. Dan heeft u echt behoefte aan een mooi design kastje. Liefst met veel opbergruimte achter deuren, kleppen en/of lades. En uiteraard in een prachtig ontwerp en kleur. In ons grote kastencentrum in Mijdrecht vindt u ongetwijfeld dat bijzondere Piure designkastje dat voor uw hal lijkt te zijn gemaakt. Of een mooie Hülsta ladekast die prachtig past in uw zithoek of dining.

ER IS ER ALTIJD EEN DIE BIJ Ú EN UW INTERIEUR PAST

Alle Piure en Hülsta kastjes hebben oneindig veel mogelijkheden. Zeker in kleine kastjes of ladekastjes. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor verschillende uitvoeringen in het volgende:

  • het design
  • de maten
  • het onderstel of plint
  • een ladekast of kastje met deuren
  • het materiaal

VAN STRAK MODERN TOT ELEGANTE RONDE VORMEN

Het design van de design wandmeubelen kan enorm verschillen. Kiest u voor een kastje met een modern strak lijnenspel? Of wilt u elegant en tijdloos mooi? Piure en Hülsta hebben kasten voor ieders smaak en interieur.

HOE HOOG WILT U UW KASTJE? EN HOE BREED?

De designkasten en ladekasten van Piure en Hülsta kunnen in veel hoogte en breedtematen worden uitgevoerd. Van laag en breed tot hoog en smal. En alles wat hiertussen zit. 

HOE WENST U HET ONDERSTEL VAN UW PIURE OF HÜLSTA KASTJE OF LADENKAST?

Piure en Hülsta kastjes en ladekastjes hebben vaak een keuze voor het onderstel. Denk hierbij aan:

  • kleine stelvoetjes
  • een plint
  • een poot of slede in verschillende hoogtes
Maar u kunt vaak ook kiezen voor een kastje dat aan de muur hangt.

DE INDELING BEPAALT HET GEBRUIKSGEMAK

Met de indeling van uw Piure of Hülsta ladekastje of designkastje, bepaalt u het gebruiksgemak. Want een ladekastje heeft een heel andere functie dan een kastje met gesloten deur of schuif. En misschien wilt u ook nog wel een klein vitrine element! Maar de indeling bepaalt ook het design. Kijk maar eens naar het verschil tussen een klein kastje met deuren, een kleine ladekast of een kastje met vitrine element. Het lijnenspel bepaalt in hoge mate het design.

MATERIAAL EN KLEUR VAN DE KASTJES

Design kastjes en ladekastjes kunnen in veel materialen en kleuren. Gaat u voor de warme uitstraling van hout/fineer? Of liever het kleurrijke van lak: ingetogen mat of sprankelend hoogglans? En welke kleur dan wel kleuren kiest u? De keuze is belangrijk voor het design en het gebruiksgemak. Het ene materiaal is immers gevoeliger voor bijvoorbeeld krassen en verkleuring dan het andere.