OP EEN EETBANK SCHUIFT IEDEREEN GEZELLIG AAN

Een eetbank staat garant voor nóg meer speciale momenten. Want hoe gezellig is het om de avond in goed gezelschap door te brengen aan een royale eettafel? Op een eetbank kan iedereen aanschuiven en zit men gezellig naast elkaar. Zonder beperking van armleuningen die in de weg zitten. Of, als het wat rustiger is, breeduit!

KIES UW EETBANK ZORGVULDIG, U WILT ER IMMERS LANG OP ZITTEN

Omdat eetbanken steeds belangrijker worden in het moderne interieur, moet u uw keuze voor de eetbank zorgvuldig te maken. Zowel wat betreft het design, als wat betreft het zitcomfort. Voor wat betreft het design van de eetkamerbank, kunt u vaak kiezen voor de volgende mogelijkheden:

  • Onderstel: op metalen poot, op gestoffeerde poot of op houten poot
  • Maten: van een kleine eetbank tot een grote eetbank in hoekvorm
  • Rugleuning: van hockerbank tot eetbank met comfortabele rugleuning
  • Stoffering: in veel kleuren stof en leer

U KIEST HET DESIGN VAN UW EETBANK

Kies voor een strakke eetbank met gestoffeerde of metalen poten. Of een tijdloos model op een houten onderstel. U kunt kiezen voor een strak modern model, of voor een eetbank met ronde of afgeronde vormen. Sommige eetbanken hebben diverse onderstellen en passen zich zo perfect aan uw interieur en eventuele eetkamerstoelen aan. Kies dan ook wel voor de juiste stoffering in stof en leer. Of, nog leuker, in verschillende kleuren stof en leer.

KOM ZITTEN OP ÉÉN VAN DE EETBANKEN VAN GASSE IN MIJDRECHT

Om urenlang comfortabel te kunnen natafelen, is het zitcomfort van de eetbanken van groot belang. Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle eetbanken die wij in onze collectie hebben. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de eetkamerbank u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.