HÜLSTA HALKASTEN EN GARDEROBEKASTEN

In ons grote kastencentrum mogen de prachtige Hülsta halkasten/ garderobekasten voor in de hal niet ontbreken. Van een designkastje aan de muur, waarin u kleine dingen kunt opbergen zoals sleutels en zonnebrillen, Tot een grote garderobekast met ruimte voor heel veel jassen, tassen en toebehoren. Wij adviseren u hierbij graag en plannen samen met u uw perfecte Hülsta halkast of garderobekast in onze Kasten Ontwerp Studio.
Hulsta-multiforma-kledingkast

Hülsta Multiforma

Halkast/ Garderobekast
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Halkast/ Garderobekast
Hulsta-gentis-wandkast

Hülsta Gentis

Halkast/ Garderobekast
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Halkast/ Garderobekast

ALTIJD EEN PRACHTIG ENTREE MET EEN HÜLSTA HALKAST/ GARDEROBEKAST

De hal is vaak het eerste wat mensen te zien krijgen bij binnenkomst in een woning. Helaas ziet men daar voornamelijk een grote hoeveelheid jassen, tassen, schoenen en toebehoren. Maar het kan ook anders. Kijk maar eens in de design collectie van Hülsta halkasten en garderobekasten. Hier vindt u een kast voor in elke hal; of deze nu groot of klein is. Met veel opties in vormen, indelingen, kleuren en materialen.

VAN GROTE GARDEROBEKAST TOT BESCHEIDEN HALKASTJE

Als uw hal ruim bemeten is, kan uw Hülsta garderobekast dat ook zijn. Desnoods van muur tot muur en van vloer tot plafond (of als inloopkast!). Naar keuze met draaideuren, schuifdeuren, vouwdeuren en/of lades. En volledig vrije indelingsmogelijkheden áchter de deuren. Maar er zijn ook heel veel mogelijkheden voor Hülsta halkasten in minder ruime entrees. Wij adviseren u daarbij graag in onze kasten ontwerp studio.

KLEINE HALKASTJES VAN HÜLSTA OF SCHONBUCH

Hülsta en Schonbuch leveren ook kleine halkastjes en accessoires voor in uw hal. Want als u binnenkomt en uw jas uittrekt, wilt u een meubel hebben waarop u snel even iets kunt neerleggen. En het is ook fijn als er een handige opbergruimte is voor kleine dingen zoals sleutels, handschoenen en zonnebrillen. De design halkastjes van Hülsta en Schonbuch passen in iedere garderobe!

BIJPASSENDE ACCESSOIRES VOOR IN DE HAL

In ons grote wooncentrum vindt u design accessoires voor uw Hülsta halkast of garderobemeubel. Zoals parablubakken, kledinghangers en spiegels. Of wanneer u geen grote halkast wenst, design kapstokken en wandhaken van Schonbuch. Zo wordt uw entree weer de gepaste eerste kennismaking met uw woning!