EEN MOOIE PIURE OF HÜLSTA HIGHBOARD!

Bent u op zoek naar een mooie designkast in uw interieur? Maar wel één die veel opbergruimte biedt? Kijk dan eens in ons grote kastencentrum naar alle Piure en Hülsta highboards. Deze hoge designkasten vullen de ruimte namelijk prachtig op. Zeker wanneer het te smal is voor een sideboard of lowboard. Of wanneer de kast net achter de eettafel of bank moet staan. Elk Piure of Hülsta highboard heeft optimaal aandacht voor vlakindeling, materiaal, kleur en vitrine-elementen. En is daarmee een aanwinst voor uw interieur.
Spectral-side-design-KAST

Spectral Side

Hoge kast / Highboard
Spectral_Next_wit_interieur_600x600

Spectral Next

Hoge kast / Highboard
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Hoge kast / Highboard
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Hoge kast / Highboard
hulsta-persis-lowboards-kopie

Hülsta Persis

Hoge kast / Highboard
Hulsta-gentis-wandkast

Hülsta Gentis

Hoge kast / Highboard
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

Hoge kast / Highboard
hulsta-fonis-lowboard

Hülsta Fonis

Hoge kast / Highboard
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Hoge kast / Highboard

EEN PRACHTIGE PIURE OF HÜLSTA HIGHBOARD/ HOGE KAST

Iedereen heeft in huis wel een muur waartegen een mooie kast goed tot zijn recht zou komen. Soms kies je voor een laag meubel als een lowboard of sideboard. En soms is de wand groot genoeg voor een groter wandmeubel. Maar soms is het een plekje dat is gemáákt voor een prachtige Piure of Hülsta highboard. Een hoge kast die nagenoeg altijd een prachtig ontwerp heeft en vaak is voorzien van bijzondere details of een vitrine element. Met bovendien veel ruimte om al uw spullen in op te bergen. Een Piure en Hülsta highboard is dan ook vaak de beste optie!

KIES VOOR MOOI DESIGN EN DE BESTE OPTIES

Uw Piure en Hülsta highboard kan worden uitgevoerd in heel veel vormen, Van recht en strak tot afgeschuind en rond. Kies uit het overzicht hierboven het design dat bij u past. Kies daarna voor de juiste afmeting en indeling, zoals bijvoorbeeld:
  • deuren
  • laden
  • kleppen
  • open vakken
  • vitrine-elementen
Uw keuze hiervoor zal de vlakverdeling van de hoge kast in grote mate bepalen. En hiermee het design.

LEEF U UIT MET KLEUREN EN MATERIALEN

Uw Piure of Hülsta highboard mag gezien worden! Kies daarom voor het mooiste materiaal en de mooiste kleuren. Wanneer u voor een bijzondere vlakverdeling heeft gekozen, heeft u hierbij zelfs vaak nog meerdere keuzes ook. Bijvoorbeeld met een combinatie van verschillende kleuren lak. Of een combinatie van hout en lak.

DE MOOISTE PIURE OF HÜLSTA HIGHBOARDS VINDT U BIJ ONS!

Wanneer u voor een hoge kast heeft besloten, wilt u graag veel kasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op onze site én in ons grote kastencentrum in Mijdrecht bent u op het juiste adres. U vindt hier nagenoeg alle hoge kasten van Piure en Hülsta. En kunt dus zelf kiezen welk kast het mooiste is en past bij uw interieur en specifieke wensen. 

PLAN UW KAST IN ONZE KASTEN ONTWERP STUDIO

Bij zoveel kasten, highboards, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte highboard. Dat doen wij door ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van Piure en Hülsta highboards en een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte highboard ontwerpen.