TAFELS ZIJN ER ALS SALON- EN BIJZETTAFEL

Design tafels maken in het moderne interieur een spectaculaire comeback; als functioneel meubel én als bijzonder interieurobject. Want zowel salontafels als bijzettafels kunnen in steeds meer en steeds bijzonderder kleuren, materialen en vormen worden uitgevoerd. En dan zijn de tafels niet alleen meer handig, maar voegen ook qua design in uw interieur daadwerkelijk iets toe.
leolux-pode-mesh-tafels-materialen

Pode Mesh

Tafels
PODE-jolt-tafels-combi

Pode Jolt

Tafels
leolux-pode-ova-salontafels

Pode Ova

Tafels
leolux-pode-tripod-salontafels

Pode Tripod

Tafels
leolux-pode-tripod-tafels-kleuren

Pode tafels

Tafels
metaform-DP-tafels

Metaform DP

Tafels

OP ZOEK NAAR DESIGN SALONTAFELS EN/OF BIJZETTAFELS?

Voordat u uw keuze voor perfecte salontafels en/of bijzettafels kunt maken, wilt u zich natuurlijk goed oriënteren op alle mogelijkheden. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle tafels van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, Hülsta, Bert Plantagie en Designonstock. Zodat u zelf kunt kiezen welk design u het mooiste vindt. Maar ook welke tafels het beste aan uw wensen voldoen.

U KIEST VOOR TAFELS MET HET MOOISTE DESIGN

Salontafels en bijzettafels zijn een belangrijk object in uw interieur. Het is dan ook belangrijk dat het design, het materiaalgebruik en de kleuren goed bij u en uw interieur passen. Het design van de tafels kan nagenoeg altijd worden aangepast. U kunt hierbij denken aan: uw keuze voor het materiaal en kleur van het tafelblad en de poten de afmeting van de tafel overige design opties

IN WELKE MATERIAAL EN KLEUR WILT U DE TAFEL?

Tafels kunnen altijd in een ander materiaal of een andere kleur. Denk hierbij aan de volgende uitvoeringen voor het tafelblad:
  • hout of fineer
  • keramiek of dekton
  • mdf of gelakt
  • glas in verschillende kleuren
Door hiermee te spelen, verandert u het design van salontafels en bijzettafels in grote mate. 

TAFELS GROOT OF KLEIN, OF MET EEN BIJZONDERE VORM OF FUNCTIE

Maar wellicht belangrijker voor het design van de tafels is de vorm en afmeting. Want wat is er tegenwoordig veel mogelijk! Uiteraard elke rechthoekige, vierkante of ronde/ ovale vorm. Maar ook veel speelse en asymmetrische vormen. Leuk om salon- en bijzettafels van verschillende maten, vormen, hoogtes, kleuren en materialen met elkaar te combineren!

OF WILT U DE SALONTAFELS EN/OF BIJZETTAFELS WAT MULTIFUNCTIONELER?

Ook leuk zijn functionele tafels, zoals bijvoorbeeld salontafels waarbij de bladen kunnen verschuiven. Hiermee kunt u het blad van de tafels wat dichter bij uw zitmeubel plaatsen. Sommige salontafels hebben hierdoor nog een extra handig opbergvak. Ook bijzettafels hebben vaak handige functies. Zo schuift u sommige bijzettafels eenvoudig over het zitgedeelte van uw zitmeubel. Zo hoeft u nooit meer op te staan voor uw kopje koffie of boek. En andere bijzettafel zijn licht van gewicht en laten zich makkelijk oppakken door middel van een greep of handvat.

 

MAAR SALONTAFELS EN BIJZETTAFELS ZIJN VOORAL EEN GEBRUIKSVOORWERP

Even belangrijk als het design van de salontafels en/of bijzettafels is het gebruiksgemak ervan. Let bij de keuze voor het tafelblad dan ook goed op de gebruikseigenschappen van het materiaal, bijvoorbeeld:
  • houten tafels in de olie: prachtig en warm; vlekken ontstaan eerder, maar kunnen makkelijker worden hersteld
  • houten tafels in de lak: mooi en relatief ongevoelig voor vlekken
  • tafel in keramiek en dekton: sterk en relatief ongevoelig voor vlekken
  • gelakte tafels: relatief ongevoelig voor vlekken, maar iets minder krasvast
  • tafel MDF: nauwelijks gevoelig voor vlekken en krassen
  • glazen tafel: ongevoelig voor vlekken, maar minder krasvast
Aan ons de taak om u goed te informeren over alle eigenschappen, zodat u uw keuze goed kunt maken. Wilt u zelf zien hoe het materiaal in werkelijkheid overkomt, kom dan naar Gasse Wooncentrum in Mijdrecht. Wij hebben salontafels en bijzettafels in nagenoeg ieder materiaal staan. Dan kunt u het verschil zelf voelen.