HÜLSTA VITRINEKASTEN KLEUREN UW INTERIEUR

Een Hülsta vitrinekast is altijd een bijzonder item in uw interieur. Overdag een designkast waarin u uw kostbaarheden mooi kunt tonen. En 's avonds een prachtige verlicht item, waarin deze kostbaarheden nóg beter uitkomen. Een vitrinekast is er in veel maten, vormen en kleuren. Het is dan ook belangrijk om precies die Hülsta vitrinekast te kiezen die past bij u, uw interieur én uw pronkstukken. In ons grote Hülsta kastencentrum vindt u alle mogelijkheden.
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Vitrinekast
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Vitrinekast
hulsta-persis-lowboards-kopie

Hülsta Persis

Vitrinekast
hulsta-fonis-lowboard

Hülsta Fonis

Vitrinekast
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Vitrinekast

DE MOOISTE HÜLSTA VITRINEKASTEN VINDT U BIJ ONS!

U wilt graag veel Hülsta vitrinekasten zien. Maar u wilt ook graag advies over alle opties en uitvoeringen. Op onze site én in ons grote Hülsta kastencentrum bent u op het juiste adres. U vindt hier diverse Hülsta design vitrinekasten. En kunt dus zelf kiezen welke het mooiste is. En welke kast past bij uw interieur en specifieke wensen.

ER IS ALTIJD EEN HÜLSTA VITRINEKAST DIE BIJ Ú EN UW INTERIEUR PAST

Er zijn veel mogelijkheden in Hülsta vitrinekasten. Zo kunt u nagenoeg altijd kiezen voor verschillende uitvoeringen in het volgende:

  • de vormgeving
  • hoogte, breedte en diepte
  • de indeling
  • verlichtingsopties
  • de kleuren en het materiaal

VAN STRAK MODERN TOT TIJDLOOS ELEGANT

Het design van Hülsta vitrinekasten kan enorm verschillen. Kiest u voor een moderne strakke vitrinekast? Of wilt u het tijdloos elegant? Hülsta heeft het allemaal. Kijk voor het volledige overzicht in het assortiment hierboven.

HOE HOOG WILT U UW HÜLSTA KAST? EN HOE BREED?

De Hülsta kasten kunnen ook in maten aardig variëren. Van relatief hoog en small tot relatief laag en breed. En alles daartussen in. Zodat u zelf kunt bepalen welk maat het beste past in uw interieur.

DE INDELING  IS BEPALEND VOOR HET DESIGN

U kunt kiezen voor verschillende indelingen voor uw Hülsta vitrinekast. Wilt u veel glasdeuren? Of wilt u ook gesloten laden of deuren in uw kast? En welke verlichting wilt u om de vitrine en de inhoud goed te belichten? De keuze die u maakt, is zeer design bepalend. Kijk maar eens naar de verschillende frontindelingen van de Hülsta kasten en wat dat voor het design ervan doet. In onze kasten ontwerp studio, laten wij u het verschil zien.

WELK MATERIAAL KIEST U VOOR UW HÜLSTA VITRINEKAST?

Ook het materiaal van het meubel is bepalend voor het design. Gaat u voor de warme uitstraling van hout/fineer? Of liever het kleurrijke van lak: ingetogen mat of sprankelend hoogglans? En welke kleur dan wel kleuren kiest u? De keuze is belangrijk voor het design van de kast en hoe het in uw interieur staat. Wij adviseren u daarbij graag met een tekening in 3D bijvoorbeeld.

KASTEN ONTWERP STUDIO

In onze Kasten Ontwerp Studio helpen wij u bij het samenstellen van het perfecte Hülsta vitrinekast. Dat doen wij door:

  • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze vitrinekasten en u graag adviseren
  • een 3d programma waarin wij samen met u het perfecte vitrinekast ontwerpen
Wij adviseren u een afspraak voor advies in te plannen. Dan kunnen wij alle tijd nemen om uw Hülsta kast samen met u te plannen.