DESIGN BEDDEN EN COMFORTABEL SLAAPCOMFORT

Op onze afdeling Slapen vindt u de prachtige designbedden van Rolf Benz. Bedden die opvallen door het unieke design en uitgebreide mogelijkheden om het design aan uw slaapkamer en wensen aan te passen. Maar u vindt bij ons ook het bijpassende hoogwaardige slaapcomfort. Want u wilt tenslotte óók goed slapen. Zodat u gezond en uitgerust weer wakker wordt.
rolf-benz-pina-bed-functie

Rolf Benz Pina

Bedden / Slaapcomfort
rolf-benz-tondo-bed2

Rolf Benz Tondo bed

Bedden / Slaapcomfort
ROLF-BENZ-50-bed

Rolf Benz 50 bed

Bedden / Slaapcomfort
ROLF-BENZ-SLAAPKOMFORT1

Rolf Benz slaapcomfort

Bedden / Slaapcomfort
rolf-benz-sono-bed

Rolf Benz Sono bed

Bedden / Slaapcomfort

UNIEK DESIGN VOOR DE SLAAPKAMER

Wanneer u op zoek bent naar iets bijzonders voor in uw slaapkamer, dan adviseren wij u langs te komen in onze afdeling Slapen. Hier vindt u prachtige design bedden van Rolf Benz. Bedden die perfect aansluiten bij het bijzondere ontwerp van de gehele Rolf Benz collectie, die te leveren zijn in veel maten en uitvoeringen én die kunnen worden gestoffeerd in één van de vele soorten stof of leer uit de Rolf Benz collectie. Zo is de sfeer in uw slaapkamer gelijk aan die van de rest van het huis. En voelt u zich overal thuis.

DESIGN BEDDEN VAN ROLF BENZ

Rolf Benz bedden sluiten aan bij ander design uit de Rolf Benz collectie. Zoals de Rolf Benz Tondo die is ontworpen naar de Rolf Benz Tondo bank. En het Rolf Benz 50 bed die dezelfde robuuste vormgeving heeft als de Rolf Benz 50 bank. Kies voor een prachtige stof voor het royale hoofdboard van het Tondo bed. Hiermee wordt het een absolute blikvanger in uw slaapkamer. Een blikvanger overigens, waartegen het heerlijk rusten en relaxen is. Of kies voor één van de luxe leersoorten uit de Rolf Benz collectie. Dat geeft een mooi contrast met het bedtextiel en kussens. 

TWEEPERSOONS BED IN DIVERSE MATEN

Uiteraard kunt u kiezen voor diverse maten design bedden. Niet alleen wat betreft breedtematen, maar ook wat betreft lengtematen. Voor alle uitvoeringen is Rolf Benz slaapcomfort beschikbaar. Maar de bedden zijn ook geschikt voor bestaand slaapcomfort.

ROLF BENZ SLAAPCOMFORT

Wanneer u verwend bent met het zitcomfort van Rolf Benz banken, fauteuils en stoelen, wilt u waarschijnlijk slaapcomfort van dezelfde standaard. Dan adviseren wij u in het Rolf Benz bed te kiezen voor het Rolf Benz slaapcomfort. Er is keuze uit een lattenbodem, een boxspring en matrassen in diverse hardheden. Daarnaast is er een matrastopper voor nóg meer comfort.