VAN HÜLSTA KLEDINGKAST TOT NACHTKASTJE

Slaapkamerkasten en garderobemeubels vindt u bij Gasse in Mijdrecht. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien van onze Hülsta kledingkasten, halkasten, toilettafels en nachtkastjes. Omdat er zoveel indelingen, kleuren, materialen en andere opties zijn, adviseren wij u daarbij graag. In onze Kasten Ontwerp Studio, ontwerpen wij samen met u de perfecte kledingkast, garderobekast of andere kast voor in uw slaapkamer of hal.
Hulsta-multiforma-kledingkast

Hülsta Multiforma

Kledingkast/ Garderobemeubel

HÜLSTA KLEDINGKASTEN EN GARDEROBEMEUBELS

In ons grote kastencentrum mogen kledingkasten en garderobemeubels uiteraard niet ontbreken. Wij hebben gekozen voor de kasten van Hülsta omdat u hiermee alle kanten uitkunt. Van eenvoudige commode of 2-deurs linnenkast tot een maatwerkmeubel. Of wat dacht u van een prachtig ruimbemeten inloopkast met indeling naar keuze!

HEEL VEEL MATEN EN UITVOERINGEN

Hülsta kledingkasten en garderobemeubels zijn er in heel veel uitvoeringen. U kunt kiezen voor heel veel maten, materialen en kleuren. U kunt kiezen voor een draaideurkast, schuifdeurkast of kast met laden, open vakken en kleppen. Er zijn heel veel opties in greepjes, verlichting en andere accessoires. En u kunt de indeling vaak zelf bepalen. Zodat de Hülsta kledingkast exact aan uw wensen voldoet en uw hele garderobe er prachtig inpast.

KASTEN VOOR IN DE SLAAPKAMER, GARDEROBE OF HAL

In ons grote kastencentrum vindt u kasten voor in de slaapkamer, garderobe of hal. Denk hierbij aan:

  • kledingkasten/ linnenkasten
  • garderobemeubels
  • halkastjes en halmeubels
  • toiletmeubels/ kaptafels
  • nachtkastjes

MAATWERK KASTEN

U kunt uw Hülsta garderobekast of kledingkast zélf ontwerpen. Want u kunt kiezen voor een standaard uitvoering en een standaard maat, maar ook voor maatwerk. Van wand tot wand en van de vloer tot aan het plafond. Hierbij kunt u zelfs de ruimte onder schuine daken benutten. Of kiezen voor een hoekkast of inloopkast.

KASTONTWERP STUDIO

Wij adviseren u over uw slaapkamermeubel en ontwerpen het perfecte meubel samen met u op de computer. Het resultaat wordt groot op een scherm getoond en u kunt uw kast aan alle kanten inspecteren. Net zolang totdat u 100% tevreden bent.