EEN MOOIE ÉN COMFORTABELE 3-ZITS BANK

Wanneer u op zoek bent naar een 3-zits bank, heeft u keuze uit heel veel modellen. Belangrijk dus, om te kiezen voor de 3-zitter die het best past bij u en uw interieur. Zoekt u een bank met strak design? Of mag het wat eleganter of juist robuuster? Vergeet niet om goed in het meubel te gaan zitten. En te kijken of er nog andere maatopties zijn. In ons Wooncentrum in Mijdrecht vindt u veel 3-zits banken van mooie merken als Rolf Benz, Leolux en Designonstock die in meerdere maatuitvoeringen te leveren zijn.
rolf-benz-dono-hoekbank-leer

Rolf Benz Dono

3 zits bank
rolf-benz-vida-hoekbank_(2)

Rolf Benz Vida

3 zits bank
leolux-rego-ronde-loungebank-schuin

Leolux Rego

3 zits bank
50

Rolf Benz 50

3 zits bank
leolux-felizia-bank-hoge-rug-leer-2

Leolux Felizia

3 zits bank
leolux-guadalupe-stof-leer

Leolux Guadalupe

3 zits bank
leolux-bellice-hoekbank-1

Leolux Bellice

3 zits bank
leolux-mayon-bank-leer-2-e1505480336426

Leolux Mayon

3 zits bank
leolux-horatio-bank

Leolux Horatio

3 zits bank
rolf-benz-linea-bank1

Rolf Benz Linea

3 zits bank
rolf-benz-plura-relaxbank

Rolf Benz Plura

3 zits bank
nuvola2

Rolf Benz Nuvola

3 zits bank
rolf-benz-addit-hoekbank-blauw

Rolf Benz Addit

3 zits bank
rolf-benz-alma-bank

Rolf Benz Alma

3 zits bank
rolf-benz-322-design-arm

Rolf Benz 322

3 zits bank
rolf-benz-6500-bank-2-4

Rolf Benz 6500

3 zits bank
mio

Rolf Benz Mio

3 zits bank
rolf-benz-tondo-grote-bank

Rolf Benz Tondo

3 zits bank
rolf-benz-volo-loungebank-1

Rolf Benz Volo

3 zits bank
rolf-benz-cara-hoekbank

Rolf Benz CARA

3 zits bank

EEN 3-ZITS BANK MET EEN PRACHTIG ONTWERP

Wat is het ideale ontwerp voor een 3-zits bank? Dat kan alleen ú bepalen. Want 3-zits banken zijn er in heel veel soorten en maten. Van strak modern tot speels comfortabel of tijdloos mooi. 

KIEST U VOOR EEN GROTE OF KLEINE 3-ZITS BANK?

De maat van een bank, bepaalt in grote mate ook het design. Een kleine bank toont immers heel anders dan een grote bank. Gelukkig is elk zitmeubel wel te leveren als 3-zits bank. Dat is immers de meest gevraagde maat. Groot genoeg om veel vrienden en familie uit te nodigen! En heerlijk comfortabel op te liggen, languit voor de TV of ontspannen met een tablet of een boek. 

KIEST U VOOR STOF OF LEER?

Belangrijk voor het ontwerp én het gebruik van uw 3-zits bank is de keuze voor leer en/of stof. Met de extra grote leer en stoffenstalen uit onze merkenstudios Leolux en Rolf Benz, kunt u de juiste keuze maken. Let daarbij niet alleen op uitstraling en kleur, maar ook op de eigenschappen van de materialen. Die bepalen in grote mate het gebruikscomfort en duurzaamheid.

ONTDEK HET BELANG VAN DESIGN OPTIES VOOR UW DESIGNMEUBELEN

Designmeubelen zijn een sieraad in uw interieur. U wilt hiervoor vaak niet de standaarduitvoering hebben, toch? Het is daarom maar goed dat de meeste designmeubelen, en gelukkig ook 3-zits banken, diverse bijzondere design opties hebben. U kunt hierbij voor een 3-zits bank denken aan andere armleuningen, andere poten, een hoge of lage rugleuning en extra accessoires.

In het wooncentrum van Gasse in Mijdrecht tonen wij zoveel mogelijk opties voor uw designmeubelen. Bovendien adviseren wij u over de designmeubelen en uw interieur. Dan kunt u uw keuze nóg beter maken.

DE 3-ZITS BANK BIJ GASSE WOONCENTRUM IN MIJDRECHT

Dé 3-zits bank bestaat niet. Maar úw ideale 3-zits bank wel. Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle 3-zits banken uit onze collectie. Wanneer u naar ons wooncentrum komt, kunt u zien én voelen hoe de bankstellen u in het echt bevallen. Bovendien ziet u de overige designmeubelen in onze collectie. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.