EEN MOOIE ÉN COMFORTABELE BANK

Wanneer u op zoek bent naar een bank, heeft u keuze uit heel veel modellen. Belangrijk dus, om te kiezen voor het zitmeubel die het best past bij u en uw interieur. Zoekt u een bank met strak design? Of mag het wat eleganter of juist robuuster? Vergeet niet om goed in het meubel te gaan zitten. En te kijken of er nog andere maatopties zijn. In ons Wooncentrum in Mijdrecht vindt u veel banken van mooie merken als Rolf Benz, Leolux en Designonstock die in meerdere maatuitvoeringen te leveren zijn.
leolux-pode-fold-collectie-gasse

Pode

Bank

EEN BANK MET EEN PRACHTIG ONTWERP

Wat is het ideale ontwerp voor een bank? Dat kan alleen ú bepalen. Want banken zijn er in heel veel soorten en maten. Van strak modern tot speels comfortabel of tijdloos mooi. 

KIEST U VOOR EEN GROTE OF KLEINE BANK?

De maat van een bank, bepaalt in grote mate ook het design. Een kleine bank toont immers heel anders dan een grote bank. Nagenoeg alle banken zijn leverbaar in meerdere maten. Van kleine 2-zitter of praktische 2,5-zitter tot royale 3-zits bank of - wanneer u het nóg groter wilt - 4-zits bank

KIEST U VOOR STOF OF LEER?

Belangrijk voor het ontwerp én het gebruik van uw bank is de keuze voor leer en/of stof. Met de extra grote leer en stoffenstalen uit onze merkenstudios Leolux en Rolf Benz, kunt u de juiste keuze maken. Let daarbij niet alleen op uitstraling en kleur, maar ook op de eigenschappen van de materialen. Die bepalen in grote mate het gebruikscomfort en duurzaamheid.

ONTDEK HET BELANG VAN DESIGN OPTIES VOOR UW DESIGNMEUBELEN

Designmeubelen zijn een sieraad in uw interieur. U wilt hiervoor vaak niet de standaarduitvoering hebben, toch? Het is daarom maar goed dat de meeste designmeubelen, en gelukkig ook banken, diverse bijzondere design opties hebben. U kunt hierbij voor een bank denken aan andere armleuningen, andere poten, een hoge of lage rugleuning en extra accessoires.

In het wooncentrum van Gasse in Mijdrecht tonen wij zoveel mogelijk opties voor uw designmeubelen. Bovendien adviseren wij u over de designmeubelen en uw interieur. Dan kunt u uw keuze nóg beter maken.

DE BANK BIJ GASSE WOONCENTRUM IN MIJDRECHT

Dé bank bestaat niet. Maar úw ideale bank wel. Op de website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle banken uit onze collectie. Wanneer u naar ons wooncentrum komt, kunt u zien én voelen hoe de bankstellen u in het echt bevallen. Bovendien ziet u de overige designmeubelen in onze collectie. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.