HOME OFFICE? HÜLSTA BUREAUMEUBEL!

Home Office is aan de orde van de dag. Maar ook als je niet van huis werkt is zo'n Hülsta bureaumeubel een comfortabele plek voor al uw administratieve klusjes of andere werkzaamheden vanachter uw laptop of computer. Bij Hülsta kunt u kiezen uit veel bureau-oplossingen. Van bureaublad binnen een grotere kast, tot een bureaumeubel dat volledig is ontworpen naar uw wensen en interieur. In onze Kasten Ontwerp Studio ontwerpen wij het perfecte Hülsta bureaumeubel samen met u op de computer.
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

Bureaumeubel

EEN HÜLSTA BUREAUMEUBEL OP MAAT

Of u nu op zoek bent naar een kamervullende home-office oplossing op maat of naar een compacte werkplek; bij Hülsta bent u aan het juiste adres. Want er zijn veel Hülsta bureaumeubels. En er is er zeker één die aan uw wensen zal voldoen. 

HÜLSTA BUREAUMEUBELS ZIJN ER IN VEEL SOORTEN EN MATEN

Hülsta bureaumeubels zijn er in veel soorten en maten. U kunt vaak kiezen voor:

  • werkplekken, losstaand én als onderdeel van een wandmeubel
  • bureaukasten
  • accessoires, zoals verrijdbare containers en opties voor uw snoeren etc.
Alle Hülsta kasten zijn leverbaar in veel maten, materialen en kleuren. Wij adviseren u hierbij en laten de gekozen oplossing op een groot scherm in 3D zien.

BUREAUBLADEN OF BUREAUTAFELS

Voor uw werkplek kunt u kiezen voor een losstaande Hülsta bureautafel. Deze is leverbaar in diverse maten en kleuren en heeft vaak mogelijkheden van een aanbouwblad.

HÜLSTA BUREAUKASTEN 

De meeste Hülsta kasten kunnen eenvoudig dienen als bureaukast. Maar soms is er meer nodig dan wat legplanken en deuren. Bijvoorbeeld wanneer u een werkblad met uw bureaukast wilt combineren, of specifieke opties voor bureaukasten wilt hebben. Zoals opbergmogelijkheden voor dossiermappen of aangepaste planken voor hogere ordners. In dat geval is zijn de kasten van Hulsta Mega geschikt, omdat daar nagenoeg alles mee mogelijk is.

HÜLSTA BUREAUKASTEN ONTWERPEN WIJ MET U SAMEN IN 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de Hülsta bureau meubelen en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste Hülsta bureaumeubel op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat het perfecte bureaumeubel is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe bureaumeubel loopt!