WELKOM IN ONS GROTE KASTENCENTRUM!

Design kasten zijn er in heel veel maten, kleuren en vormen. Want elke kast heeft zijn eigen design en functionaliteit. Kiest u een lage kast voor uw TV? Een vitrinekast voor uw mooie spullen? Een kledingkast voor uw garderobe? Of een grote kast voor ál uw spullen? In ons grote Piure en Hülsta Kastencentrum vindt u alle uitvoeringen.
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Kasten

DE MOOISTE DESIGN KASTEN VINDT U BIJ HÜLSTA, PIURE ÉN BIJ ONS!

Wanneer u veel design kasten wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Hier tonen wij nagenoeg alle actuele Hülsta kasten, vaak in meerdere uitvoeringen. Én diverse designkasten van Piure. Zodat u zelf kunt kiezen welke kast u het mooiste vindt. Maar ook welke wandkast het beste bij uw wensen en interieur past.

ONS MOTTO IS: ÉÉN WANDKAST IS GEEN KAST

Elk merk en elk design kasten programma heeft oneindig veel mogelijkheden. Omdat het daarom onmogelijk is om u álles te laten zien, hebben wij drie heldere keuzes gemaakt:

 • wij kozen voor de mooiste uitvoeringen van nagenoeg alle Hülsta kasten en diverse uitvoeringen van Piure kasten
 • van de mooiste Hülsta wandkasten tonen wij meerdere opstellingen, zodat u goed alle mogelijkheden en opties van de kast kunt ervaren
 • onze kasten adviseurs weten bijna alles van onze design kasten en adviseren u (ook in 3D) over alle andere mogelijkheden

HÜLSTA WANDMEUBELS ZIJN ER IN VEEL MATEN EN FUNCTIONALITEITEN

Een Hülsta wandmeubel is leverbaar in veel maten en functionaliteiten. Globaal kunt u kiezen voor:

 • TV-kasten (lowboards)
 • dressoirs
 • hoge kasten (highboards)
 • vitrinekasten
 • wandmeubels, waaronder boekenkasten en hoekkasten
 • roomdividers
 • bureaumeubels (home office)
 • kledingkasten
 • hal- en garderobekasten

Iedere design kast heeft unieke eigenschappen. Meer informatie hierover vindt u op deze site of in ons grote kastencentrum.

KASTEN ONTWERP STUDIO

Bij zoveel wandkasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u in onze Kasten Ontwerp Studio graag helpen bij het samenstellen van het perfecte Piure of Hülsta wandmeubel. Dat doen wij door:

 • ervaren kasten adviseurs die nagenoeg alles weten van onze Piure en Hülsta kasten en u graag adviseren
 • een 3d programma waarin wij samen met u de perfecte kast ontwerpen

UW KAST ONTWERPEN WIJ MET U SAMEN IN 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de wandmeubels en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste wandkast op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte design kast is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe kast loopt!

MAAK EEN AFSPRAAK MET ONZE PIURE EN HÜLSTA KASTEN ADVISEURS

Omdat het ontwerp van dé perfecte design kast enige tijd vergt, adviseren wij u een afspraak voor dit advies te maken. Wij hebben dan uitgebreid de tijd om samen met u te werken aan het ontwerp in 3d. Neemt u bij uw afspraak wel de maten van uw kamer en in het bijzonder de maten en bijzonderheden van de betreffende muur mee. Denk hierbij vooral aan oneffenheden op de muur en de exacte plaats van ramen, deuren en stopcontacten. Voor een afspraak voor advies kunt u de link gebruiken.