EEN HÜLSTA WANDMEUBEL IS OPTIMAAL FLEXIBEL

Elk Hülsta wandmeubel wordt speciaal voor u en uw interieur ontworpen. Naar uw eigen smaak en indelingswensen. Maar ook naar de kleuren, maten en eigenaardigheden van uw interieur. Bij diverse Hülsta wandmeubels is dit desgewenst zelfs van muur tot muur. En van vloer tot plafond; ook bij een schuine muur. Kies eerst in het overzicht hieronder het design van uw keuze en maak vervolgens een afspraak in ons grote kastencentrum. Dan ontwerpen wij samen met u uw perfecte Hülsta wandkast in ons Kasten ontwerp studio.
hulsta-navis-wandkast1

Hülsta Navis

Wandmeubel
hulsta-tetrim-kast

Hülsta Tetrim

Wandmeubel
hulsta-persis-lowboards-kopie

Hülsta Persis

Wandmeubel
hulsta-mega-ROOMDIVIDERS

Hülsta kasten

Wandmeubel
hulsta-fonis-lowboard

Hülsta Fonis

Wandmeubel
hulsta-neo-wandkast-in-kleuren3

Hülsta Neo

Wandmeubel

DE MOOISTE HÜLSTA WANDMEUBELEN SPECIAAL VOOR U ONTWORPEN

Wanneer u veel Hülsta wandmeubelen wilt zien en graag worden geadviseerd over alle mogelijkheden, dan bent u van harte welkom op deze site én in het grote kastencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle Hülsta wandkasten. Zodat u zelf kunt kiezen welke u het mooiste vindt. Maar ook welk Hülsta wandmeubel het beste bij uw wensen en interieur past.

ONS MOTTO IS: ÉÉN WANDMEUBEL IS GEEN WANDMEUBEL

Elk Hülsta wandmeubel programma heeft oneindig veel mogelijkheden. Omdat het daarom onmogelijk is om u álles te laten zien, hebben wij drie heldere keuzes gemaakt:

  • wij kozen voor de mooiste Hülsta wandmeubelen
  • van de mooiste Hülsta wandmeubelen tonen wij meerdere opstellingen, zodat u er goed alle mogelijkheden en opties van kunt ervaren
  • onze adviseurs weten bijna alles van Hülsta wandkasten en adviseren u (ook in 3D) over alle andere mogelijkheden

HÜLSTA WANDKASTEN IN VEEL MATEN EN FUNCTIONALITEITEN

Onze moderne Hülsta wandmeubels zijn leverbaar in veel maten en functionaliteiten. Want vaak worden ze samengesteld uit meerdere elementen en staat het u zo vrij zo hoog en breed te gaan als mogelijk is. Of juist minder hoog of minder breed. Neem de wandmeubels van Hulsta Mega die tot een hoogte van 430 cm kunnen worden samengesteld. En door het staandersysteem oneindig breed kan worden. Daarnaast kiest u voor elementen die de functies hebben die ú wenst. Zoals bijvoorbeeld:

  • TV/ audio oplossingen
  • vitrine-elementen
  • barelementen
  • de keuze voor deuren, schuifdeuren, kleppen, laden en open vakken
    verlichting

DE INDELING BEPAALT HET DESIGN ÉN GEBRUIKSGEMAK

Voor de moderne Hülsta wandkasten is de indeling van groot belang. In de eerste plaats voor het gebruiksgemak. Kijk naar het verschil in functie tussen een kastelement met draaideuren of een open element met schuifdeur: uw servies zet u waarschijnlijk liever achter een gesloten deur, maar uw TV en audio achter een grote schuifdeur. Maar de indeling in verschillende elementen en vlakken is uiteraard ook belangrijk voor het design van de kast.

EN TENSLOTTE KIEST U HET MATERIAAL EN DE KLEUREN

Wanneer u alle vorige keuzes heeft afgerond, resteert de laatste: kiest u een Hülsta wandmeubel van matte lak, hoogglans lak hout/fineer, glas of een combinatie hiervan? Een belangrijke vraag voor zowel het design en uitstraling van het meubel. Een wandkast in één kleur en materiaal heeft een heel andere uitstraling dan wanneer bepaalde delen (bijvoorbeeld de fronten) in een afwijkende kleur of materiaal zijn uitgevoerd. Bijvoorbeeld in glas dat in een prachtige kleur is gelakt. In onze kasten ontwerp studio, ontwerpen wij samen met u het ideale Hülsta wandmeubel.

HÜLSTA WANDMEUBELS ONTWERPEN WIJ MET U SAMEN IN 3D

Wanneer u een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden van de Hülsta wandmeubels en uw exacte eisen en wensen, gaan wij werken aan het ontwerp. In onze ontwerp studio werken wij  met planning in 3D. In nauw overleg met u, plannen wij de door u gewenste wandmeubel op onze computer. U kunt met ons meekijken en al uw eisen en wensen kenbaar maken. Totdat dé perfecte wandmeubel is ontstaan en u het resultaat groot op de muur geprojecteerd ziet. U kunt het van alle kanten bekijken, alsof u nu al langs uw nieuwe wandmeubel loopt! Uw afspraak voor advies en ontwerp kunt u hieronder inplannen.