OP EEN LOUNGEBANK KOMT U TOT RUST

Een loungebank kiest u om urenlang comfortabel in te zitten, relaxen en liggen. Hierbij is wel van belang dat u niet alleen ontspannen in uw loungebank relaxt, maar dat u en uw bezoek óók comfortabel op de loungebank kunnen zitten. In ons grote Wooncentrum in Mijdrecht vindt u veel loungebanken van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux en Designonstock die u naar eigen wens kunt samenstellen. En die onder alle omstandigheden optimaal comfort bieden.
rolf-benz-yuna-385-functiebank-relax

Rolf Benz Yuna

Loungebank
leolux_naila_front_600x600

Leolux Naila

Loungebank
rolf-benz-kumo-bank4

Rolf Benz Kumo

Loungebank
Rolf_benz_Moyo_bank_600x600

Rolf Benz MOYO

Loungebank
leolux-enna-designbank-stof-voorzijde

Leolux Enna

Loungebank
leolux-devon-bank-functie-leer

Leolux Devon

Loungebank
leolux-pode-fold-hoekbank-stof_(2)1

Pode Fold

Loungebank
leolux-pode-melloo-5-zits-ronde-hoek

Pode Melloo

Loungebank
rolf-benz-mioko-hoekbank

Rolf Benz Mioko

Loungebank
rolf-benz-jola-loungebank2

Rolf Benz Jola

Loungebank
leolux-pulla-loungebank

Leolux Pulla

Loungebank
PODE-NIVTI-3-zits-BANK-leer

Pode Nivti

Loungebank
50

Rolf Benz 50

Loungebank
leolux-bellice-hoekbank-1

Leolux Bellice

Loungebank
leolux-horatio-bank

Leolux Horatio

Loungebank
rolf-benz-linea-bank2

Rolf Benz Linea

Loungebank
rolf-benz-plura-bank-stof

Rolf Benz Plura

Loungebank
rolf-benz-nuvola-design-loungebank

Rolf Benz Nuvola

Loungebank
rolf-benz-volo-loungebank-1

Rolf Benz Volo

Loungebank
rolf-benz-cara-design-hoekbank1

Rolf Benz CARA

Loungebank
rolf-benz-310-bank

Rolf Benz 310

Loungebank
Rolf-Benz-liv-designbank

Rolf Benz Liv

Loungebank
rolf-benz-ego-bank-design-f

Rolf Benz Ego

Loungebank
rolf-benz-onda-loungebank

Rolf Benz Onda

Loungebank

LOUNGEBANKEN ZIJN ONTWORPEN OM GOED TE ZITTEN

Onze loungebanken zijn ontworpen om er goed op te kunnen zitten, liggen én relaxen. Want soms wilt u immers alleen maar lekker met de benen hoog. Maar soms ook comfortabel zitten om met uw bezoek te kletsen, TV te kijken of iets te lezen. De loungebanken in onze collectie hebben daarom meestal een buitengewoon luxe zitcomfort. En soms heeft u zelfs daarin nog een keuze en kunt u het comfort kiezen dat het beste bij u past.

HET DESIGN VAN UW LOUNGEBANK

Een loungebank kiest u voor het comfort én om het feit dat het een prachtig designmeubel is. Sommige loungebanken zijn heerlijk comfortabel en kunnen met behulp van een hocker uitnodigen voor urenlang ontspannen TV-kijken, een boek lezen of relaxen met vrienden of familie. Andere loungebanken hebben een speciaal loungedeel: zoals een longchair, een royaal hoekelement of vaste poef. Al deze elementen zijn voor een groot deel bepalend voor het design van uw loungebank.

U ONTWERPT UW EIGEN DESIGNMEUBEL!

U bent de ontwerper van uw eigen designmeubel. Want er zijn vaak andere opvallende design kenmerken waarvoor u kunt kiezen bij uw loungebank. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen of bijzondere accessoires zoals kussens, hoofdsteunen, voetenbanken en bijpassende tafels? Elke optie is bepalend voor het design van uw loungebank. In wooncentrum van Gasse in Mijdrecht ziet u de meeste opties en kunt u hieruit uw keuze maken. Wij adviseren u hierbij graag. Kijk hiervoor op deze website naar ons advies.

LOUNGEN OP MAAT!

Alhoewel u meestal heel relaxt in de loungebank zit (of ligt!), zijn de maten wel belangrijk. Loungebanken hebben vaak een lager en dieper zitcomfort dan andere zitmeubelen. Maar ook dan kunt u soms nog variëren in zithoogte en/of zitdiepte. Kijk bijvoorbeeld naar de Rolf Benz Ego. Dit designmeubel is leverbaar met een lounge comfort en met lounge elementen als een longchair. Maar u kunt ook kiezen voor een hogere of lagere zithoogte en ondiepere zitdiepte. Hetzelfde geldt overigens voor de Leolux Bellice.

EEN LOUNGEBANK MET NÓG MEER COMFORT

Sommige loungebanken hebben meerdere comfortabele relaxopties. Denk hierbij aan extra kussens of kussens die extra ondersteuning aan uw hoofd of armen geven. En, heel belangrijk, een comfortabele hocker. Zodat u heerlijk onderuit op uw designmeubel kunt zitten en/of liggen. In ons Wooncentrum in Mijdrecht vindt u alle varianten. Dan kunt u zelf ervaren in welke loungebank ú het beste zit.