ACCESSOIRES VOOR UW SLAAPKAMER

Op onze designafdeling Slapen vindt u uiteraard diverse bijzondere accessoires voor de slaapkamer. Zoals een 'zwijgzame butler', bedhockers, nachtkastjes en toilettafels. Maar u vindt hier ook prachtig bedtextiel. Alle slaapkamer accessoires brengen comfort en gebruiksgemak. Maar, ook belangrijk, zij brengen sfeer en kleur in uw slaapkamer.
schonbuch-grace-conga1

Schönbuch Conga / Grace

Accessoires slaapkamer
ROLF-BENZ-PLAID1

Rolf Benz Plaids

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-KUSSENS

Rolf Benz Kussens

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-953-poef1

Rolf Benz 953

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-nachtkastje-noten-voorzijde

Rolf Benz 916 nachtkastje

Accessoires slaapkamer
ROLF-BENZ-914-NACHTKASTJE

Rolf Benz 914 nachtkastje

Accessoires slaapkamer
Rolf-benz-907-zwijgzame-butler

Rolf Benz 907 Zwijgzame Butler

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-plaid-voor-bed

Rolf Benz bedtextiel

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-917-bedhocker-leer-noten

Rolf Benz 917 bedhocker

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-908-kapstok1

Rolf Benz 908 kapstok

Accessoires slaapkamer
rolf-benz-strickplaid-zilvergrijs

Rolf Benz Strick Plaids

Accessoires slaapkamer

SLAAPKAMERACCESSOIRES

Op onze afdeling Slapen vindt u een grote collectie slaapkameraccessoires. Want wanneer u heeft gekozen voor één van de prachtige designbedden, een bijzondere linnenkast of garderobemeubel, maken deze bijzondere accessoires het geheel compleet. Daarnaast bieden deze accessoires u volop gebruiksgemak. U kunt kiezen uit veel soorten, kleuren en materialen. Zodat er altijd een accessoire is die past bij de kleur en de sfeer in uw slaapkamer.

BEDHOCKERS

Op een bedhocker neemt u makkelijk even plaats. Bijvoorbeeld als uw uw schoenen aan of uittrekt. Of als u gewoon even goed wilt zitten. Daarnaast is een bedhocker een ideale plek om snel wat kleren op te leggen. Of de kussens en plaids die u soms in de weg liggen. Er is nagenoeg altijd een bedhocker die exact kan worden afgestemd op uw bed, uw maten en interieur.

NACHTKASTJES

Een nachtkastje is onmisbaar. Hier staat uw bedlampje en glaasje water. Hier legt u uw smartphone weg in de nacht. Handig ook als er een laatje of open vak is waar u andere dingen kunt opbergen. Kies een nachtkastje die past bij uw slaapkamer. Er zijn veel vormen, materialen en kleuren mogelijk.

BEDTEXTIEL

Bij ons vindt u het bedtextiel dat uw slaapkamer compleet maakt. Denk hierbij aan dekbedden, kussens, overtrekken en badjassen. Belangrijke items voor zowel het slaapcomfort als de sfeer in uw kamer. Het is dan goed om hierin de juiste keuze te maken. Zodat het geheel goed op elkaar aansluit én u comfortabel slaapt.

VERLICHTING

Op onze afdeling Slapen vindt u diverse bedlampjes. Niet alleen functioneel, maar ook bijzonder om te zien. Want een bedlamp ziet u immers niet alleen met het licht áán.