HÜLSTA NEO IN KLEUR!

Wilt u een TV-meubel, dressoir, vitrinekast of wandmeubel dat volledig is afgestemd op uw interieur en uw wensen? Kijk dan in ons grote kastencentrum naar Hülsta Neo. Dit meubel is leverbaar in nagenoeg elke afmeting;  desgewenst zelfs tussen plafond en vloer en van muur tot muur. En u heeft alle keuze bij de vormgeving en indeling van de kast: van een strak dressoir of functionele TV-kast tot een maatwerk kast, hoekkast of ruimtedeler.

VANAF NU LEVERBAAR IN MEER DAN 1950 KLEUREN

Maar let op: u kunt uw Hülsta Neo kast nu ook uitvoeren in de kleur van uw keuze! Want naast de standaard kleuren en materialen uit het Neo programma, kunt u nu kiezen uit 1950 NCS kleuren. Zo kunt u de kleur van uw kast of onderdeel van uw kast exact afstemmen op die prachtige lamp, de stoffering van uw bank of de kleur van de muur. In ons kastencentrum hebben wij een Color Pin waarmee u de exacte NCS kleur bepaalt die u op uw kast wilt hebben.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR ADVIES KASTONTWERP

Wanneer u zeker wilt zijn van goed advies over en een mooi kastontwerp, adviseren wij uw afspraak hieronder in te plannen.

Klik hier voor meer informatie over Hülsta Neo kasten.

PLAN EEN AFSPRAAK VOOR ADVIES IN
Foto 2
Foto 1
Foto 3
hulsta-neo-ladenkastjes
hulsta-neo-vitrinekasten-roze
hulsta-neo-vitrinekasten-blauw
Foto 2
Foto 1
Foto 3
hulsta-neo-ladenkastjes
hulsta-neo-vitrinekasten-roze
hulsta-neo-vitrinekasten-blauw
Rolf
leolux
Hulsta
Spectral
Pode
Occhio