Wij zijn er voor u!

IN DE WINKEL ÉN ONLINE

Het zijn extreme tijden. Iedereen trekt zich terug in zijn eigen huis en wacht de ontwikkelingen af. Als u zich goed en gezond voelt, ontstaat dan al snel de wens om het binnen gezellig en huiselijk te maken. Met design, kleuren, vormen en materialen waarbij u zich prettig voelt. En die passen bij deze tijd en de rest van uw interieur. Het is dan goed om te weten dat ons team als altijd voor u klaar staat.

BEZOEK AAN ONZE SHOWROOM

Tijdens de normale openingstijden kunt u onze showroom gewoon bezoeken. Het liefst op afspraak om het bezoek te spreiden (via het formulier hieronder of telefonisch op 0297-283165). Wij volgen uiteraard alle richtlijnen van de RIVM/ overheid en nemen alle waarborgen voor uw en onze gezondheid in acht.

PRIVATE SHOPPING

Wij hebben onze openingstijden aangepast om mensen de mogelijkheid te geven in alle rust en ruimte te winkelen. U heeft de hele winkel voor uzelf alleen! Klik hier voor meer informatie

NIEUW: LIVE CHAT MET DAGELIJKS INTERIEUR CHAT UURTJES

Vanaf vandaag kunt u via de website met ons chatten. Over onze produkten, over hoe onze produkten in uw interieur passen en alle andere vragen aan ons. Leuk is dat wij tijdens onze dagelijkse Live Interieur Chat Uurtjes ook al uw andere interieurvragen beantwoorden. Met een speciaal uur voor planning en advies van kasten. Een interieuradviseur zit klaar en geeft direct een persoonlijk antwoord op uw vraag. klik hier voor meer informatie

NIEUW: DAGELIJKSE INTERIEUR UPDATES OP FACEBOOK

Om u te voorzien van genoeg ideeën voor een mooi en modern interieur, plaatsen wij elke dag nieuwe artikelen over kleuren, trends, interieurontwerp en design op Facebook.