Live chat

MET LIVE INTERIEUR CHAT UURTJE

Wij begrijpen dat u in deze extreme tijd soms liever persoonlijk advies op afstand heeft. Daarom dat wij u nu online nóg beter van dienst willen zijn. Zoals met dagelijkse posts op Facebook over kleuren, trends, interieur en design. En met optimale bereikbaarheid over de telefoon en de mail. Voor al uw vragen over onze produkten, uw interieurwensen en ons bedrijf.

LIVE CHAT ACTIEF

Nieuw is dat u vanaf vandaag via de website met ons kunt chatten. Bijvoorbeeld wanneer u iets wilt weten over de mogelijkheden van een produkt, de prijzen of levertijden. Of over ons en ons bedrijf. U krijgt vaak direct antwoord op uw vraag en kunt om verduidelijking vragen of om meer persoonlijk advies.

LIVE CHAT MET INTERIEUR ADVISEUR

U heeft een nieuwe bank, eethoek of fauteuil gekocht. Maar deze voegt nét niet lekker in uw interieur. Wordt het dan niet eens tijd voor een nieuwe kleur op de muur? Nieuwe accessoires in de juiste kleur en vorm? Of een vloerkleed, kussens of stoel die van alles wél een prachtig geheel maakt? Tijdens ons Live Interieur Chat Uurtje kunt u al uw vragen voorleggen aan onze interieur adviseur. Van dinsdag t/m vrijdag zit hij/ zij klaar om uw live chat direct te beantwoorden.

live chat interieur advies: dinsdag t/m vrijdag 11.00-12.00 uur

LIVE CHAT MET KASTEN EXPERT

U wilt een nieuwe kast in de huiskamer? Eindelijk eens een functionele én mooie garderobekast in de hal? Of een nieuwe design linnenkast met ruimte voor al uw kleren? Tijdens onze live chat Kastenplanning & advies, staat onze kastenexpert voor u klaar met planning én advies van de perfecte kast! Van dinsdag t/m vrijdag zit hij/zij klaar om uw live chat direct te beantwoorden.

live chat kastenplanning & advies: dinsdag t/m vrijdag 14.00-15.00 uur