Leolux Bellice banken

LEOLUX BELLICE BANKEN: ITALIAANS DESIGN DOOR NEDERLANDSE MAKERS

Ontdek het nieuwe Leolux Bellice banken concept. Banken, hoekbanken, longchairs en fauteuils met bijna Italiaanse vormgeving en comfort. Maar door Nederlandse vaklieden ontworpen en gemaakt. Leverbaar in verschillende zitcomforts: van stevig tot superzacht. En in diverse zithoogte en zitdiepte, zodat iedereen comfortabel in de bank kan zitten.

Maar belangrijker: de Leolux Bellice kan worden uitgevoerd in heel veel maten en uitvoeringen. Zo kunt u kiezen voor een kleine 2-zits bank tot een royale 4-zits bank. Een kleine hoekbank of een royale hoekbank met een longchair of poef. En leuk om te weten, omdat de Leolux Bellice een modulair banken programma is, bent u vrij om de verschillende elementen aan elkaar te koppelen.

En het design van de banken, hoekbanken, fauteuils en longchairs? Ook die is flexibel. Kiest u voor een bank met brede armen of smalle armen? Hoge of lage? En welke poot wenst u?

Kom naar onze grote Leolux Select Store om de Leolux Bellice te ontdekken. Wij kunnen u alle variaties laten voelen en zien. Daarnaast hebben wij grote leer- en stofstalen, zodat u de beste stof of leer voor úw Leolux Bellice bank kunt kiezen. Wij adviseren u daarbij uiteraard graag.

Kijk hier voor meer informatie Leolux Bellice banken.