Interieur make-over

TIJD VOOR EEN INTERIEUR MAKE-OVER?

Is uw interieur toe aan een interieur make-over? Doe dan net als wij: laat de nieuwste interieurtrends en ontwikkelingen op u inwerken en neem de boel eens goed onderhanden. De nieuwste kleuren op de muur. Kies een nieuw vloerkleed, kussen of accessoires uit in een bijpassende accentkleur. En denk eens aan een fauteuil of eetkamerstoel in een heerlijk comfortabele stof. En als laatste brengt u uiteraard een bezoekje aan het tuincentrum. Want groene planten horen in het moderne interieur.

Wanneer u zich goed wilt laten informeren over de allernieuwste woontrends, dan adviseren wij u deze zomer een afspraak te maken voor een interieur make-over. Want zoals gezegd hebben wíj ons hierin uitgebreid verdiept om onze meubelen én showroom de komende maanden volledig aan alle trends en kleuren aan te passen. De nieuwste trendkleuren van Farrow & Ball gaan op de muur. Wij hebben stalenbundels gemaakt die hierbij perfect aansluiten; uiteraard van de allernieuwste materialen, zoals zachte veloursstoffen, bijzondere gedessineerde stoffen en zachte leersoorten als nubuck. Wij hebben voor elke stijl een bijpassend moodboard. En uiteraard zijn alle meubelen, kussens en vloerkleden volledig op de actuele trends afgestemd.

Voor u willen wij hetzelfde doen: meedenken hoe wij úw interieur weer helemaal up-to-date kunnen maken. Vandaar onze zomeractie waarin wij u een interieur make-over aanbieden. Dan zit ook ú er binnenkort wel helemaal up-to-date bij. Klik hier voor meer informatie over de zomeractie interieur make-over.