Pastoe kasten bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies in Mijdrecht

Centraal in Nederland vindt u Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Een centrum met enkele zeer complete merken- en produktstudios, waaronder een groot kastencentrum. Op 400 m2 vindt u hier kasten en wanden van vooraanstaande merken als Pastoe, Hülsta, Bert Plantagie en Piure. Zo vindt u bij ons:

 • alle belangrijke kasten uit de actuele Pastoe collectie
 • alle uitvoeringen van de ‘Joost Selectie’
 • Pastoe actiemodellen en diverse Pastoe showmodellen
 • verkoop en advies door ervaren Pastoe adviseurs
 • veel aandacht voor maatwerk in kastontwerp
 • kastontwerp in 3D, waarbij de Pastoe kast in detail wordt uitgetekend

U vindt Gasse Wooncentrum in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland, makkelijk te bereiken en parkeren op eigen terrein. Klik voor adres, route en openingstijden op bijgaande link.

 • Pastoe Vision

 • pastoe l-serie

  Pastoe L-Serie

 • pastoe landscape dressoir

  Pastoe Landscape

 • pastoe adammer kast

  Pastoe A’dammer kasten

Over PastoeIn 1913 gaat ondernemer Frits Loeb de stoelen voor zijn winkel aan de Ganzenmarkt in Utrecht zelf produceren. Dat doet hij in een kleine ambachtelijke timmerfabriek, de ‘Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS)’. De fabriek groeit al snel uit tot een grote onderneming, waarbij bij het ontwerp van nieuwe meubelen al vroeg wordt gekozen voor moderne strakkere meubels. Na de tweede wereldoorlog maakt het toenmalige UMS de definitieve keuze voor strak, eigentijds design dat geschikt is voor uiteenlopende woonsituaties. Uit dit ‘passe partout’ ontstaat de nieuwe merknaam Pastoe.Het nieuwe merk wordt toonaangevend voor modern Dutch Design. Niet alleen in Nederland, maar ook wereldwijd. Hierbij wordt samengewerkt met internationale ontwerpers, fotografen en kunstenaars. Met als hoogtepunt de ontwikkeling van de Pastoe Kubus in 1967 en de Pastoe L-serie in 1979.

Pastoe kasten

In ons kastencentrum vindt u alle belangrijke kasten uit de actuele Pastoe collectie. En, omdat wij u goed willen laten zien wat de mogelijkheden van de kasten zijn, vindt u van de meeste programma’s meerdere opstellingen in ons kastencentrum. Bij de samenstelling hiervan, proberen wij u de verschillende functies, materialen en bijzondere opties van elk programma te laten zien. Een beter beeld van de mogelijkheden krijgt u niet. Uw bezoek aan ons is daarom altijd de moeite waard.

Wanneer u op zoek bent naar een specifiek model, adviseren wij u deze website te bekijken. U kunt ervan uitgaan dat de modellen die u hier op deze website ziet, ook in ons kastencentrum terugziet. Selecteer hiervoor het merk en collectie in de opsomming hiernaast.

Kasten ontwerp studio

Bij zoveel kasten, elementen, vormen, kleuren en overige opties, is het goed om te weten dat wij u graag helpen bij het samenstellen van de perfecte kast. Dat doen wij onder meer met behulp van een 3d programma. Hier ontwerpen wij samen met u de perfecte kast. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Plan met bijgaande link een afspraak voor kast ontwerp in.

Pastoe online én in Gasse Wooncentrum voor interieur & advies

U vindt de Pastoe collectie niet alleen online, maar ook in de showroom van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Deze vindt u in Mijdrecht (centraal tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Mijdrecht is makkelijk te bereiken en uw auto parkeert u op ons eigen parkeerterrein. Tijdens de openingstijden van Gasse Wooncentrum in Mijdrecht kunt u geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen en rondkijken. En uiteraard adviseren onze specialisten u hierbij graag over de meubelen, design en interieuradvies.

Bij Gasse vindt u overigens ook andere mooie woonmerken, zoals Rolf Benz, Leolux, Jori, Designonstock, Freistil, Piure en Hülsta. Stuk voor stuk fabrikanten van design meubels,  zoals banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eettafels, kasten, salontafels, bijzettafels, vloerkleden en woonaccessoires.