Leuke en bijzondere woonaccessoires voor in uw interieur

Woonaccessoires zijn de smaakmaker in elk moderne interieur. Want wat zijn er tegenwoordig veel leuke, mooie en handige woonaccessoires! Denk aan kussens in bijzondere formaten en mooie materialen, poefjes in de mooiste kleuren, handige dienbladen en – heel belangrijk – lampen of verlichting. Elke woonaccessoire is daarmee daadwerkelijk een aanwinst voor uw interieur.

 • Leolux Portello Groen

  Leolux Portello

 • Rolf Benz Kussens

  Rolf Benz Kussens

 • Designonstock Woonaccessoires

  Design on Stock woonaccessoires

 • Designonstock Koyo

  Design on Stock Koyo

 • Qlocktwo Designklok Raw Iron

  Qlocktwo, designklokken

 • Rolf Benz 941

  Rolf Benz 941

 • Rolf Benz Plaids Bank Ego 1

  Rolf Benz Plaids

 • Rolf Benz 953 Okerbruin

  Rolf Benz 953

 • Schonbuch Kapstokken Wandhaken

  Schönbuch kapstokken

 • Rolf Benz 950 Vloerkussen

  Rolf Benz 950 vloerkussen

 • Rolf Benz 950

  Rolf Benz 950

 • Rolf Benz 944

  Rolf Benz 944

 • Rolf Benz Mio Bag

  Rolf Benz MIO Bag

 • Rolf Benz 973 Grijs

  Rolf Benz 973

 • Schonbuch Grace Conga

  Schönbuch Conga/ Grace

Op zoek naar design woonaccessoires?

Voordat u uw keuze voor design woonaccessoires kunt maken, wilt u zich natuurlijk goed oriënteren op alle mogelijkheden. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen veel woonaccessoires van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, Bert Plantagie, Designonstock, Eikelenboom en Pilat & Pilat. Zodat u zelf kunt kiezen welk design u het mooiste vindt. Maar ook welke tafels het beste aan uw wensen voldoen.

Zoekt u een lamp, een kussen, een poef of een plaid?

Woonaccessoires zijn er in veel soorten en maten. In ons Wooncentrum vindt u bijvoorbeeld:

 • kussens: er is een kussen in elke maat; ook als vloerkussen
 • voetenbanken, hocker of poefs: van superfunctioneel tot supermooi
 • verlichting: vloerlampen, hanglampen, tafellampen
 • plaids
 • wanddecoratie: met vaak wisselende exposities
 • overige decoratie: van kleine handige tafeltjes en dienbladen tot kleine accessoires

Er is een kussen in elke maat

Een kussen hoeft tegenwoordig niet alleen meer vierkant en zacht te zijn. Er zijn kussens in heel veel formaten en hardheden. Van het zachte vierkante plaid kussen van Rolf Benz tot het harde rechthoekige kussen van Designonstock. Of de ‘Ding’ bal van Designonstock. En uiteraard in de mooiste materialen en patronen. Uw interieur moet er immers wél van opknappen!

Ook leuk is het grote vloerkussen Rolf Benz 950.

Een voetenbank, hocker of poef is er óók om te gebruiken!

Een voetenbank, hocker of poef kiest u in eerste instantie om te gebruiken. Lekker met de voeten omhoog, een heerlijke avond op uw luie bank of stoel. Maar voetenbanken, hockers of poefs kunnen óók een hoge designwaarde hebben. Kijk maar eens naar de voetenbank Rolf Benz 944, de Leolux Piatra en Designonstock ToiToi. Of de poef Rolf Benz 953, de Leolux TamTam en Designonstock BimBom. Kiest u zelf uit de prachtigste materialen, kleuren en patronen.

Verlichting die functioneel is én een hoge designwaarde heeft

Verlichting is onontbeerlijk in het interieur. Want het bepaalt ’s avonds voor een groot deel de sfeer in huis. Maar u wilt óók voldoende licht om te lezen, te werken of anderszins bezig te zijn. In onze showroom vindt u veel vloerlampen, hanglampen en tafellampen van Eikelenboom. En voor echt goed verlichtingsadvies zijn zij ook de juiste partij. Uiteraard in nauw overleg met ons.

Plaids om de hele avond heerlijk warm te blijven

Lekker een avondje op de bank. Maar voor u het weet, wordt het toch wat kouder. Fijn om te weten dat u in een handomdraai uw prachtige plaid van Rolf Benz of Designonstock over u heen kunt trekken. Dan kunt u de rest van de avond heerlijk blijven relaxen.

Voor onze wanddecoratie hebben wij wisselende exposities

Wanddecoratie is in het moderne interieur onontbeerlijk. Wij werken samen met diverse schilders en kunstenaars die in wisselende exposities hun werken in onze showroom tonen. Met regelmatig een vernissage waar u met de kunstenaar kennis kunt maken of kunt zien hoe hij of zij aan het werk is. Hou de agenda in de gaten voor meer informatie of kijk op onze speciale facebookpagina.

Maar er is natuurlijk nog veel meer te decoreren in uw interieur

Maar er is natuurlijk nog veel meer te decoreren met onze woonaccessoires. In onze showroom vindt u mooie dienbladen van ondermeer Rolf Benz en Designonstock, bijzondere kleine tafeltjes in de mooiste kleuren. En heel veel kleine decoratie, zoals vazen, beelden, kunstbloemen etc. Kom op uw gemak eens langs in ons grote wooncentrum.

Woonaccessoires bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u een greep uit de woonaccessoires die wij in onze collectie hebben. Maar voor de volledige collectie adviseren wij u langs te komen in ons grote wooncentrum. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen woonaccessoires van de belangrijke woonmerken, maar uiteraard ook de meubelen. Zoals zitmeubelen, tafels, eetkamerstoelen, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.