Fauteuils om heerlijk in weg te dromen!

Fauteuils geven optimaal persoonlijk comfort. Belangrijk dus om uw keuze voor een fauteuil zelf in alle rust te maken. Dat kan in het grote merkencentrum van Gasse in Mijdrecht. Wij tonen nagenoeg alle fauteuils van prachtige merken zoals Rolf Benz, Leolux, Stressless, Jori, Gelderland en Designonstock. Wilt u weten welke fauteuils wij in de collectie hebben? Dat kan door uw keuze hiernaast in te geven onder ‘collectie’. Wanneer u vervolgens in de categorieën daaronder uw nadere wensen ingeeft, krijgt u een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 • Stressless Garda Relaxstoel

  Stressless Garda

 • hulsta sofa 450 fauteuil

  Hülsta Sofa 450

 • leolux elixir fauteuil

  Leolux Elixir

 • jori idaho relaxfauteuil

  Jori Idaho relaxfauteuil

 • Designonstock Aikon loveseat

  Design on Stock Aikon

 • stressless consul

  Stressless Consul

 • stressless piano relaxfauteuil

  Stressless Piano

 • Hulsta-sofa-480-fauteuil

  Hülsta Sofa 480

 • Rolf Benz Onda fauteuil

  Rolf Benz ONDA

 • Designonstock Toma fauteuil

  Design on Stock Toma

 • leolux parabolica fauteuil

  Leolux Parabolica

 • rolf benz mera longchair

  Rolf Benz Mera

 • rolf-benz-plura-longchair-1

  Rolf Benz PLURA

 • leolux-caruzzo-fauteuils-3

  Leolux Caruzzo

 • rolf benz linea fauteuil

  Rolf Benz LINEA

maak een afspraak
voor een persoonlijk

 

ADVIES

 

OVER ONS

 

Wooncentrum Mijdrecht

 

Fauteuils zijn er in veel uitvoeringen

Fauteuils zijn er in veel uitvoeringen. Wilt u een kleine fauteuil met een lage rug, een grote fauteuil met een brede zitting, een draaifauteuil, een relaxfauteuil, een loveseat of een chaise longue (of longchair)? In Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u een grote collectie. Want naast de algemene vraag welk soort zitmeubelen u zoekt, zijn er uiteraard heel veel andere opties die het design van de zitmeubelen bepalen.

Zo kunt u bij fauteuils altijd kiezen voor een andere stoffering. Zo is het vaak mogelijk te kiezen voor stof of leer. En altijd is er de keuze uit meerdere kleuren. In ons wooncentrum hebben wij voor onze collectie fauteuils een grote leer en stoffencollectie, onder meer van de Ploeg en Kvadrat. En ook belangrijk, wij hebben veel grote stalen. Zodat u goed uw keuze kunt maken en kunt kiezen voor de juiste kleuren stof en/of leer. Wat denkt u bijvoorbeeld van de relaxfauteuil Jori Square in een prachtig natuurgelaten leer, de draaifauteuil Rolf Benz 684 in een heerlijk comfortabele stof Ploegwool of de Leolux Papapageno in twee uitbundige kleuren Stretch?

Fauteuils zijn vaak prachtige designmeubelen

Fauteuils zijn vaak prachtige designmeubelen en uitermate sfeerbepalend in uw interieur. Daarom kunt u bij veel fauteuils kiezen voor diverse opvallende design kenmerken. Wat dacht u van andere poten, andere armleuningen en fauteuils met hoge of lage rug. Of bijzondere accessoires voor uw fauteuil, zoals een nekkussen, een hocker of een bijpassende tafel? Een mooi voorbeeld hiervan zijn relaxfauteuils uit de serie Rolf Benz 577. Niet alleen kunt u kiezen voor verschillende poten, verschillende maten en uiteraard verschillende bekledingsmaterialen, deze fauteuils zijn ook nog eens te leveren in drie verschillende armen! Een ander voorbeeld zijn de fauteuils Leolux Bora Bora en Leolux Bora Beta en de relaxfauteuils Stressless Metro en Stressless City. Hoe anders zien deze fauteuils eruit met een hoge dan wel lage rug!

In Gasse Wooncentrum in Mijdrecht laten wij u zoveel mogelijk design variaties zien. Bovendien hebben wij een grote collectie design stoffen van ondermeer De Ploeg en Kvadrat. Zodat u uw keuze goed kunt maken.

Een zitmeubel moet vooral ook goed zitten

Even belangrijk als het design, is het zitcomfort van de fauteuils. U moet er immers vele uren comfortabel op kunnen zitten en soms relaxen of zelfs liggen. Onze fauteuils zijn daarom vaak leverbaar in meerdere maten. Bijvoorbeeld verschillende zithoogten of verschillende zitdiepten. Zodat ook de kortere of langere gebruiker er goed op kan zitten. Zo zijn alle Stressless relaxfauteuils uit de serie Classic of Signature te leveren in 3 maten: small, medium en large. Veel Jori relaxfauteuils zijn leverbaar in nog veel meer variaties: drie zithoogten, 2 zitdiepten en 2 rughoogten!

Wilt u écht een fauteuil op maat? Kies dan voor de Rolf Benz Ego. Dit zitmeubel is leverbaar in 3 zithoogten én 3 zitdiepten. En alsof dat nog niet genoeg is, kunt u ook nog eens de vulling van de zittingen aanpassen aan uw eigen wensen: hard, medium of zacht. Wanneer u plaatsneemt in één van de vele Rolf Benz Ego zitmeubelen in onze showroom of in onze proeffauteuil, laten wij u het verschil voelen. U kunt vervolgens de uitvoering kiezen waarin ú het comfortabelste zit.

Ook het zitcomfort van de fauteuils is belangrijk. Wilt u een zitmeubel dat een stevig comfort heeft? Of liever comfortabel zacht? Bij diverse fauteuils kunt u zelf kiezen. Kijk bijvoorbeeld naar de fauteuils Leolux Scylla en Rolf Benz Cara. Leverbaar in een wat stevigere of wat zachtere (lounge) uitvoering. Test het verschil zelf in onze showroom.

Of wilt u het helemaal relaxt met een relaxfauteuil?

En wilt u het helemaal relaxt? Kies dan voor een relaxfauteuil. De traditionele relaxfauteuils hebben altijd een verstelbare rugleuning, zoals alle Stressless relaxfauteuils en bijvoorbeeld de relaxfauteuils Rolf Benz 50, Rolf Benz 560 en Leolux Elixer. Heerlijk onderuit, met een voetenbank onder uw voeten en u staat nooit meer op!

De relaxfauteuils van Jori hebben niet alleen een verstelbare rugleuning, maar ook een voetensteun die uitklapt. Met lichte druk van het lichaam en/of een hendel verstelt u de relaxfauteuil van zitten, tot relaxen en liggen. Alle relaxfauteuils van de Toekomst en de relaxfauteuil Leolux Saola kunnen daarnaast worden uitgevoerd met een elektrische bediening. Dan kost het helemaal geen moeite meer om uw zitmeubel te verstellen.

Een chaise longue zorgt voor vele relaxte momenten

Kunt u maar niet kiezen tussen een fauteuil of een bank en wilt u het écht relaxt? Misschien is dan een chaise longue iets voor u. Een chaise longue is meestal een prachtig design object in uw kamer. Maar mensen kiezen vooral voor een chaise longue voor het optimale zitcomfort.

U kunt vaak kiezen voor een chaise longue die losstaand kan worden geleverd of als onderdeel van een (hoek)bank. Op deze chaise longue kunt u zowel zitten als relaxen (dus met de benen omhoog). Goede voorbeelden hiervan zijn de chaise longue van de Leolux Horatio, de Designonstock Aikon Lounge en de Rolf Benz Mio.

Maar er is soms ook een chaise longue die een bijzondere functie heeft om er op te kunnen zitten én relaxen of liggen. Kijk maar eens naar de chaise longue van Rolf Benz Plura en de Rolf Benz Nova. In een handomdraai verstelt u het zitmeubel van een fauteuil, in een ligmeubel of zelfs daybed!

En wilt u het wat compacter? Kies dan voor de Leolux Parabolica. Dit is een chaise longue met een compacte maatvoering waarop u zowel kunt zitten als kunt relaxen. En een mooier design object bestaat er bijna niet in uw interieur!

Een loveseat voor de intieme momenten!

Op zoek naar iets intiemers? Een loveseat biedt nét iets meer ruimte. Niet alleen voor u, maar ook voor uw geliefde. Of gezellig met één van de kids; voor het slapen gaan een verhaaltje vertellen of een laatste tekenfilmpje kijken.

Een loveseat is daarnaast heel geschikt, als u niet alleen in uw fauteuil wilt zitten, maar ook onderuit wilt. Lekker met een hocker onder uw benen. Maar soms staat een loveseat ook net iets beter in uw interieur.

Diverse meubel merken hebben een loveseat in de collectie. Kijk bijvoorbeeld maar eens bij de zitmeubelen van Designonstock.

Fauteuils bij Gasse Wooncentrum in Mijdrecht.

Op deze website van Gasse Wooncentrum Mijdrecht vindt u alle fauteuils die wij in onze collectie hebben. U ziet hier niet alleen veel (losse) fauteuils. Maar u vindt hier vast ook een draaifauteuil, relaxfauteuil, loveseat of chaise longue die u bevalt. Wanneer u zo uw eerste keuze heeft gemaakt, adviseren wij u langs te komen in het grote wooncentrum van Gasse. Dan kunt u persoonlijk ervaren of de fauteuil u écht bevalt en alle opties zien en testen. U vindt ons in Mijdrecht (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein.

Bij Gasse vindt u overigens niet alleen fauteuils van de belangrijke woonmerken, maar ook andere zitmeubelen. Zoals banken en eetkamerstoelen. En uiteraard vindt u bij ons de andere meubelen, zoals tafels, kasten en woonaccessoires zoals vloerkleden en verlichting.

U bent van harte welkom.