INTERIEURADVIE

Advies over meubelen, gaat niet zonder interieuradvies. Het meubel moet immers harmonieus in uw interieur opgaan. Daarom besteden wij in ieder gesprek aandacht aan hoe het meubel staat in uw interieur. In ons interieuradvies, hebben wij de volgende aandachtspunten:

Kleuradvies

Niets is persoonlijker dan het gebruik van kleuren in een interieur. Sommige mensen kiezen voor een rustig kleurbeeld. Voor anderen mag het juist wat uitbundiger. Uiteraard hangt het vaak ook af van de reeds bestaande elementen in een interieur. En van persoonlijke voorkeuren, uiteraard.

In ons interieuradvies, stelt onze interieuradviseur het door u gewenste kleurbeeld met kleurstalen en materiaalsamples samen. Zo zorgen wij ervoor dat het nieuwe meubel hierin prachtig opgaat.

Maar wij kunnen ook een interieurtekening voor u maken. U ziet hiermee nog duidelijker of het kleurbeeld van uw nieuwe interieur u bevalt.

Materiaalkeuze

Meubelen zijn in de eerste plaats gebruiksvoorwerpen. Daarom is de keuze van het materiaal van het grootste belang. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor stof of leer voor uw zitmeubel. Elke stoffering heeft zijn eigen produkteigenschappen wat betreft vervuiling, verkleuring en slijtage.  Of de bladafwerking voor uw nieuwe eettafel. Ook hier is van groot belang hoe intensief de eettafel wordt gebruikt en wat uw wensen zijn.

In ons interieuradvies, zullen wij u altijd vragen naar het gebruiksdoel van de meubelen en uw persoonlijke wensen hierbij. Gaat u voor optimaal gebruiksgemak? Of kiest u voor een luxe uitstraling? Ons advies is daarmee op uw persoonlijke omstandigheden en wensen afgestemd. Zodat u optimaal gebruikscomfort aan de meubelen beleeft.

Interieurtekening

Wanneer u uw oog heeft laten vallen op een mooi meubel, is het vaak lastig om in te schatten hoe het meubel staat in uw kamer. Niet alleen qua afmeting en vorm, maar ook qua kleur en stijl. Een interieurtekening kan hierbij van onschatbare waarde zijn.

Op verzoek kan onze interieuradviseur een interieurschets van uw woning met het nieuwe interieur maken. Met eventueel een alternatief, zodat u de verschillen goed ziet. Zo krijgt u een compleet overzicht van de afmetingen, vormen en kleurbeelden. Een beter inzicht kunnen wij u nauwelijks geven.

Interieuradvies in 3-d

Hoe kunt u uw kamer smaakvol inrichten? Hoe staan die nieuwe meubelen in uw interieur? Hoe passen ze in het kleurbeeld van uw interieur? Van veel designmeubelen hebben wij de 3D tekeningen. Wanneer u in deze meubelen geïnteresseerd bent, kunnen wij ze in 3e in uw interieur intekenen. Zo weet u precies hoe ze in uw interieur staan.

Wanneer u de maten van uw woning doorgeeft en (eventueel m.b.v. foto’s) het kleurbeeld van uw interieur, plannen wij de nieuwe meubelen hierin. Het resultaat wordt groot op de muur geprojecteerd. Alsof u nu al door uw nieuwe interieur loopt.

Interieuradvies bij u thuis

Bij de planning van nieuwe meubelen in een interieur gaan wij veelal uit van een plattegrond van de woning. Maar bij bestaande woningen is het ook goed om het sfeerbeeld van het interieur te proefen. Of om de stalen bij de echte materialen in het interieur te houden of de exacte maten van de woning op te nemen.

Onze interieuradviseurs en onze klanten stellen het vaak op prijs om advies aan huis te geven, voordat de nieuwe meubelen worden besteld. Zo kunt u er zeker van zijn dat het resultaat optimaal zal zijn.