KASTEN ONTWERP STUDIO

Bent u op zoek naar een klein TV-meubel? Zoekt u een wandkast die kamerhoog is en precies de ruimte tussen twee muren vult? Zoekt u een dressoir, vitrinekast of highboard in een bijzondere kleurencombinatie. Of heeft u andere bijzondere eisen aan afmeting, indeling en functie? Onze ervaren kasten adviseurs kunnen alles voor u verzorgen. Want in onze grote kastenstudio hebben wij kasten, dressoirs, wandkasten, boekenkasten en roomdividers staan van ondermeer:

En daar zit eigenlijk altijd wel een kast of wand bij die aan úw eisen voldoet.

Advies in kasten en wanden

Als eerste lopen onze kastenadviseurs met u een rondje door onze kastenstudio. Zo kunt u zelf zien welke kast, TV-opstelling, dressoir of wandkast u het beste bevalt. En welke kleur of uitvoering u het mooiste vindt. Vervolgens inventariseren wij uw wensen. Welke maten wenst u voor uw kast? Welke functies moet de kast hebben? Hoe ziet de rest van uw interieur eruit? Pas daarna gaan wij met u aan tafel zitten en ontwerpen de kast die aan al uw eisen voldoet. Compleet met handige accessoires, zoals verlichting, TV, audio- of multimedia-oplossingen en slimme opbergmogelijkheden.

Kastontwerp op de computer

Wij maken het ontwerp in nauw overleg met u in 3D op de computer. Het resultaat ziet u groot op de muur geprojecteerd. Alsof u de kast of wand nu al voor u ziet staan! Een beter inzicht kunt u niet krijgen. Omdat het ontwerpen van de perfecte kast specialisten werk is, verzoeken wij u hiervoor een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat u de juiste aandacht en expertise krijgt. En daarmee de kast die volledig past bij ú en uw interieur. U kunt uw afspraak voor kast ontwerp met bijgaande link inplannen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om de afspraak te effectueren.