Ons advies is meer dan alleen interieuradvies

Ons advies gaat verder dan alleen interieuradvies. Want wat heeft u aan mooi design als het niet harmonieert met uw interieur? Of als u er niet goed op kunt zitten of het niet comfortabel kunt gebruiken? In ons advies besteden wij uiteraard veel aandacht aan het interieuradvies, maar wij gaan ook een stapje verder. Zodat u niet alleen mooie meubelen heeft, maar dat deze voor u ook comfortabel zijn en goed passen bij ú en uw interieur. Daarom omvat ons advies:

  • Interieuradvies: Advies over woonmeubelen gaat bij ons altijd gepaard met interieuradvies. Dat kan in een persoonlijk gesprek, met een interieur tekening of door planning in 3D.
  • Maatwerk: Meubelen moeten voor u comfortabel en functioneel zijn. Daarom leveren wij maatwerk in meubelen en woonaccessoires. Denk hierbij aan zitcomfort op maat, kasten op maat of vloerkleden op maat.
  • Kasten Ontwerp Studio: voor specialistisch maatwerk in kasten bent u hier goed af

Rustig rondkijken in onze showroom kan natuurlijk altijd. Tijdens de openingstijden van onze toonzaal kunt u altijd zonder afspraak bij ons binnenlopen. Maar heeft u behoefte aan meer specifieke informatie of gericht advies, dan kunt u altijd aankloppen bij een van onze interieuradviseurs. Zij werken al jaren met de merken die wij voeren. Bovendien weten zij alles van interieuradvies, het juiste (zit)comfort en de uitgebreide materiaalkeuze.

Onze interieuradviseurs

Tijdens het interieuradvies krijgt u vakkundig advies waar u gericht mee aan de slag kunt. Samen met onze interieuradviseur bespreekt u uw wensen en komen tot een passend advies voor een nieuw meubel of complete inrichting.

In de link hieronder presenteren onze interieuradviseurs zich aan u. Wellicht spreekt de werkwijze van één van hen u aan. Dan kunt u direct met hem of haar een afspraak maken. Dat kan indien gewenst ook buiten onze algemene openingstijden.