GASSE WOONCENTRUM VOOR INTERIEUR & ADVIES

Welkom bij Gasse Wooncentrum voor interieur & advies. Wij zijn al meer dan 50 jaar een vertrouwd adres voor mooie woonmerken en individueel advies op het gebied van interieur en zitcomfort. Ons wooncentrum vindt u in Mijdrecht (centraal in Nederland). Hier vindt u gespecialiseerde en soms zelfs complete merkenstudio’s, zoals het Rolf Benz Experience Center - Leolux Select Store - Kastencentrum Hülsta NL. Maar u vindt hier ook een representatieve collectie van onze andere merken en diverse productstudio’s, zoals onze studio Relax & Comfort, ons Kastencentrum, Studio Dining en Vloerkleden. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan het advies over onze producten en over interieurontwerp.


Onze Gasse Wonen experts


In onze showroom of via de website ontmoet u vanzelf één van onze betrokken en deskundige interieur-adviseurs. Hieronder stellen wij hen aan u voor.

tilly-vlaming-interieuradviseur

TILLY

BEN

BEN

willy-van-de-graaff-interieuradviseur-1

WILLY

DANA

DANA

Anne Gasse

ANNE

katinka-interieuradvies1

KATINKA

tilly-vlaming-interieuradviseur
TILLY

“gevoel voor mensen; werken met passie”

Tilly leerde het vak van interieuradviseur direct na haar HBS bij een interieurspecialist. Na een onderbreking om de zorg voor haar kinderen op zich te nemen, pakte zij in 1990 bij ons de draad weer op. Zij specialiseerde zich in interieurdesign, materiaalkennis en interieuradvies, ondermeer met het volgen van diverse opleidingen op dit gebied.

Maar Tilly’s werkelijk passie is de interactie met mensen. Zij is daarbij niet alleen geïnteresseerd in het interieur van haar klanten en hun wensen hieromtrent. Haar interesse strekt zich uit tot wat mensen bezighoudt, wat hen inspireert en wat hun passies zijn.

Dit ziet u terug in de interieuradviezen die zij geeft. Het zijn geen woningen volgepropt met designmeubelen naar de laatste woontrends; het zijn smaakvolle ruimtes die volop ruimte geven aan de bewoners ervan en hun specifieke wensen en levensstijl.

BEN
BEN

“ik wil een mooie woonomgeving creëren,waarin mensen zich prettig voelen”

Ben is opgegroeid in de meubelen. In de interieur zaak van zijn ouders leerde hij al van jongs af aan de kneepjes van het vak. Na zijn opleiding als binnenhuis adviseur is Ben gaan werken bij een slaapkamerspecialist om zich verder te ontwikkelen in het complete wonen.

Na een aantal jaren heeft hij de overstap gemaakt naar het toen zeer gerenommeerde Stoutenbeek. Daar bracht hij zijn kennis over woondesign, materialen en interieurtekenen in de praktijk. Na 17 jaar verliet Ben het bedrijf en koos voor ons, woondesign en – advies bij ons Gasse wonen.

Bens motto is dat wooncomfort en design in elk interieur in evenwicht moeten zijn. De persoonlijke levensstijl van de bewoners neemt Ben als uitgangspunt.

Voor de wensen die zij stellen aan hun woonomgeving geeft Ben een custum made interieur advies. Hierin passen geen kant en klare oplossingen De adviezen van Ben kenmerken zich door een rustige basis qua vormen en kleuren met hier en daar een uitbundig accent . Ben is uw adviseur voor uw complete woonbeleving. Zijn specialisatie kasten.
willy-van-de-graaff-interieuradviseur-1
WILLY

“ik ga net zolang door, totdat de mensen die ik adviseer zeker weten dat zij zich in dit interieur prettig voelen”

Willy van de Graaff heeft een focus die niet alleen op Nederland is gericht. Zij heeft dan ook niet alleen in Nederland in de woonbranche gewerkt. Maar ook in Antwerpen.

Willy is begonnen in de verkoop en advies van bijzondere vloerkleden. Maar is nu alweer enige tijd bij ons als (interieur)adviseur. Met name gespecialiseerd in de verkoop en advies van kasten en wanden.

Klanten waarderen haar door haar enthousiasme én het feit dat zij net zolang doorgaat dat de klant tevreden is. En volledig overtuigd dat het interieur dat zij adviseert, het interieur is waarin hij of zij zich prettig voelt en wilt leven. Of dat de kast die zij heeft ontworpen, in alle aspecten voldoet aan alle eisen die de klant stelt.

DANA
DANA

“Ik creeër graag een zo persoonlijk mogelijk interieur waarin mensen prettig thuiskomen.”

Dana Baartman is als Ruimtelijke Vormgever afgestudeerd aan het Nimeto te Utrecht, maar heeft nog een lange wish list van opleidingen die zij op het gebied van ruimtelijke vormgeving en interieurstyling wil volgen. Bij ons is Dana een gepassioneerd en betrokken adviseur die over de hele linie ter zake kundig is. Zowel wat betreft onze produkten en materialen, als kennis van vormgeving en kleuren in het interieur.

Of het nu gaat om een fauteuil, een bank, een tafel of een kast, zij is van mening dat elk object in een interieur iets zegt over de persoon zelf en dus evenveel aandacht verdient. Tevreden is zij pas als haar klanten enthousiast en tevreden naar huis gaan. Met een zo spectaculair en persoonlijk mogelijk interieur, waar ze zich helemaal thuis voelen en optimaal in kunnen genieten!

Anne Gasse
ANNE

“Gasse staat voor passie voor mooie meubelmerken, interieur & advies”

Anne Gasse is letterlijk opgegroeid tussen de meubelen. Haar eerste studie koos zij met het oogmerk om het bedrijf van haar ouders over te nemen. Hoewel verdere studies en werk haar even op andere gedachten brachten, heeft zij haar voornemen in 1995 alsnog in de praktijk gebracht.

Anne heeft zich in de afgelopen jaren met veel plezier en enthousiasme beziggehouden met de invulling van haar bedrijf. Niet alleen wat betreft de fysieke showroom en de kwaliteit van het advies, maar ook hoe Gasse zich in de fysieke en virtuele wereld presenteert.

Belangrijk voor Anne is de passie voor en uitdaging in haar werk. Zowel voor wat betreft de meubelmerken die u bij Gasse vindt. Als voor het advies om met deze merken tot een optimaal resultaat te komen voor ú en uw interieur.

katinka-interieuradvies1
KATINKA

“van idee tot creatie; dat is waar ik voor sta”

Wonen betekent leven. Soms alleen. Maar vaak ook samen met anderen en in verschillende leeftijdscategorieën. Het is prachtig als een woning bestand is tegen deze diversiteit en de veranderlijke toekomst; dit vraag flexibiliteit en serieuze aandacht voor de plattegrondopzet, de maatvoering en de inrichtingsmogelijkheden. Elke klant is een nieuwe uitdaging voor een duurzaam en persoonlijk advies’.

Als interieurarchitect kan Katinka u perfect adviseren over vormen, kleuren en balans in uw woning. Maar uiteraard ook over maatwerk in meubelen. Katinka werkt voor ons op afspraak en tijdens shows en interieuradviesdagen.

Gasse wonen topmerken Mijdrecht

GA VOOR DE OPTIMALE WOONBELEVING!

Bij Gasse staan wij voor de volgende uitgangspunten:

•  showroom ingericht voor optimale presentatie van ieder merk en iedere productgroep
•  met optimale beleving van de (merk)filosofie
•  en optimale presentatie van de mogelijkheden van alle meubels
•  advies door adviseurs die alles  weten van onze merken en onze meubels
•  onze adviseurs zijn óók ervaren binnenhuisadviseurs
 rolf

PERSOONLIJK ADVIES OP MAAT


Onze adviseurs weten alles van de meubels en de merken in ons wooncentrum. Zij kunnen u dan ook optimaal adviseren over alle mogelijkheden van de meubels én de maatopties in zitcomfort of ontwerp. Daarnaast zijn onze adviseurs ervaren binnenhuisspecialisten. Zij adviseren u ook over vormgeving en kleurgebruik in uw interieur. En met onze extra grote stalencollectie, gaan zij daarbij gaan zij niet voor een standaard oplossing!

Wanneer u zeker wilt zijn van goed advies - mede aan de hand van onze extra grote stalencollectie - adviseren wij u een afspraak in te plannen. Dan reserveert één van onze ervaren adviseurs voldoende tijd om u optimaal te adviseren.
  lorem

GESPECIALISEERDE MERKENSTUDIO'S

U vindt bij ons diverse gespecialiseerde merkenstudio's. Met de complete of nagenoeg complete merkencollectie (vaak met verdieping van de belangrijkste modellen). Gepresenteerd in een omgeving waar u de optimale merkbelevenis ervaart. En volledig ingericht volgens de filosofie en uitstraling van het merk. Zo vindt u bij ons:

Rolf Benz Experience Center
Leolux Select Store
Hülsta Kastencentrum NL


Maar u vindt bij ons ook andere merken op het gebied van wonen en design.
En enkele gespecialiseerde produktstudio's, zoals Dining, Relax en Vloerkleden.
Gasse Logo
 

Welkom in Mijdrecht!


Op deze website van Gasse Wooncentrum voor interieur & advies vindt u alle banken, stoelen, bedden, kasten, tafels en woonaccessoires die wij in onze collectie hebben.

Maar u wilt ongetwijfeld zien én voelen hoe de meubels u in het echt bevallen. Neem dan ook eens de tijd om langs te komen in ons grote wooncentrum in Mijdrecht. Dat is centraal in Nederland (tussen Amsterdam en Utrecht, maar ook niet ver van Rotterdam en Den Haag). Onze showroom is makkelijk te bereiken en parkeren is op eigen terrein (inclusief laadpalen voor uw electrische auto).