Rolf Benz Mera relaxbank op Youtube

Rolf Benz Mera relaxbank gedemonstreerd op Youtube

De Rolf Benz Mera relaxbank past perfect bij uw levensstijl. De bank is geschikt voor al uw relaxt momenten of u nu wilt zitten, liggen of loungen.
In een handomdraai zet u deze multifunctionele bank, fauteuil of longchair in de gewenste positie. Met een simpele handbeweging verandert u de Rolf Benz Mera namelijk van bank in een relaxbank met voetensteun, van hoekbank in een individueel relaxmeubel en van fauteuil in een comfortabele longchair. Elke rugleuning van het meubel is met een handgreep te verstellen. Van een lage rug tot een hoge rug en daarna van rechtop zitten tot relaxed onderuit zitten.

In de Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht kunt u alle relaxfuncties van de Rolf Benz Mera ervaren. Maar wanneer u thuis alvast een voorproefje wilt, kunt u onze nieuwste video bekijken. Hier demonstreren onze Rolf Benz Experts Willy en Dana alle functies en laten zij de overige mogelijkheden van deze heerlijk comfortabele bank zien.

Nieuwsgierig geworden naar deze prachtige bank met zoveel comfortabele functies? Klik hier voor meer informatie over de Rolf Benz Mera relaxbank. Of kom naar ons grote Rolf Benz Experience Center in Mijdrecht.