Linnenkasten Hülsta

UITBREIDING HÜLSTA KASTEN

Al jaren vindt u in ons grote Hülsta Kastencentrum NL alle belangrijke kasten en wanden uit de Hülsta wonen collectie. Altijd in diverse uitvoeringen, zodat wij u de mogelijkheden goed kunnen laten zien. Met de opening van Gasse Slapen voegen wij daar linnenkasten en garderobekasten aan toe. En daar zijn wij heel trots op. Want met deze kasten kunnen wij weer een mooi maatwerk programma leveren.

De linnenkasten en garderobekasten kunnen aan nagenoeg iedere situatie worden aangepast. Precies tussen vloer en plafond (zelfs onder een schuin dak), van muur tot muur of als inloopkast. Uiteraard met alle voorzieningen die u in een linnenkast wil. Zoals verlichting, handige opbergmogelijkheden, draaideuren, vouwdeuren of schuifdeuren en veel opties voor laden, kasten en kleppen.

Omdat de planning van een linnenkast of garderobemeubel zorgvuldige aandacht vraagt, adviseren wij u voor uw bezoek aan ons kastencentrum een afspraak te maken. Dan weet u zeker dat wij u goed en volledig kunnen informeren. Klik hier om uw afspraak in te plannen. Klik hier voor meer informatie over Hülsta linnenkasten.