Jori loungebanken – nieuwe collectie

ÉCHT GOED ZITTEN OP PRACHTIG JORI DESIGN

Ontdek de nieuwe generatie Jori loungebanken in onze nieuwe Jori Premium Design Store. Want Jori staat al jaren bekend om zijn perfecte zitcomfort en het moderne design. Maar er is nu ook een prachtige banken collectie met super comfortabel zitcomfort. En flexibele indelingsmogelijkheden.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de Jori (relax)fauteuils, eetkamerstoel Jori Oscarini en Jori tafels. Alles in de nieuwste kleuren, materialen en uitvoeringen.

Zaterdag 3 november: feestelijke opening Jori Premium Design Store door Koen Marynissen van Jori

Op zaterdag 3 november wordt de feestelijke opening van onze Jori Premium Design Store verricht door Koen Marynissen van Jori. Hij zal de hele dag aanwezig zijn om de Jori meubelen te presenteren en al u vragen over Jori meubelen te beantwoorden. Maar u kunt ook samen met hem uw prachtig nieuwe Jori meubel in 3D ontwerpen. Wanneer u deze in het openingsweekend bij ons bestelt, krijgt u de bijzondere bijzettafel Jori Pentagono cadeau!

Klik hier om een afspraak in te plannen met Koen Marynissen van Jori op zaterdag 3 november

U vindt onze Jori Premium Design Store op één van de mooiste plekken in onze showroom. Namelijk dáár waar een paar weken geleden prachtige grote ramen zijn gekomen die uitkijken over het water en het groen. U ziet bij ons mooie grote uitvoeringen van de volgende Jori loungebanken:

Kijk voor meer informatie op Jori Premium Design Store.